Κάντο όπως η Keira Knightley

Κάντο όπως η Keira Knightley

Μυστικά από την makeup artist της star για βλέμμα που μαγνητίζει

Ultra chic και λαμπερή εμφανίστηκε η Keira Knightley στην πρεμιέρα της ταινίας Anna Karenina, με ένα χαμηλό σινιόν και χωρίστρα στο πλάι, τέλεια επιδερμίδα και έντονο κόκκινο κραγιόν.


Ιδανικό ταίρι στα φλογερά χείλη της ήταν το βλέμμα της, με τις πλούσιες, πυκνές βλεφαρίδες της να κλέβουν την παράσταση. «Θέλαμε ένα μακιγιάζ που να είναι κλασικό και όμορφο» εξήγησε η celebrity makeup artist του οίκου Chanel, Katie Lee και εξήγησε τις λεπτομέρειες στο μακιγιάζ των ματιών της star.


Ξεκίνησε χρησιμοποιώντας το μολύβι ματιών Caviar Eyeliner, Navy της Laura Mercier και στη συνέχεια την παλέτα σκιών Quadra Eyeshadow, Lagons του οίκου Chanel για να δώσει μεγαλύτερη ένταση. Για να δημιουργήσει αυτές τις μακριές, υπέροχες βλεφαρίδες της Knightley, η Katie Lee άπλωσε δύο στρώσεις της μάσκαρα Le Volume de Chanel, Noir αφού προηγουμένως τις είχε γυρίσει με ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες. Όμως δεν σταμάτησε εκεί: τόνισε και τις κάτω βλεφαρίδες με την ίδια μάσκαρα- για να επιτύχετε το ίδιο, άψογο αποτέλεσμα η διάσημη makeup artist συμβουλεύει να κρατάτε τη μάσκαρα κάθετα στις βλεφαρίδες και να την απλώνετε με κοφτές κινήσεις προς τα κάτω.



Διαβάστε ακόμα

Αντιγράψτε το look: το κομψό γαλλικό σινιόν της Cate Blanchett


Αντιγράψτε το look: το sexy μακιγιάζ της Kristen Stewart

Σβήστε τους μαύρους κύκλους με 3 κινήσεις