H Gwyneth Paltrow βγάζει τον εαυτό της σε δημοπρασία!

H Gwyneth Paltrow βγάζει τον εαυτό της σε δημοπρασία!

Πόσο κοστίζει ένα ραντεβού για φαγητό μαζί της;

H Gwyneth Paltrow προσφέρθηκε να δημοπρατηθεί για καλό σκοπό. Η διάσημη σταρ που είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή των Coldplay , Chris Martin και μητέρα 2 παιδιών δέχτηκε να λάβει μέρος σε μία φιλανθρωπική δημοπρασία προκειμένου να μαζεψει χρήματα για τα θύματα του τυφώνα σε συνεργασία με το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας και την Αμερικανική Vogue.

Το έπαθλο; Ένα πριβέ δείπνο με την ίδια και υπέροχα πιάτα από τον υπερ-διάσημο chef Mario Batali. Η 40χρονη ηθοποιός είναι επίσης επίδοξη chef και πέρσι κυκλοφόρησε το δικό της cookbook με τίτλο "My Father's Daughter" . Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο site Charitybuzz.com.

Φυσικά το τίμημα δεν είναι καθόλου μικρό. Η αμέσως επόμενη προσφορά περιλαμβάνει στην τιμή των $10,000 πρώτη θέση σε show της New York Fashion Week με την Anna Wintour , ξενάγηση στα γραφεία της Vogue γεύμα στην καφετέρια του περιοδικού και μία τσάντα γεμάτη δώρα.

Φυσικά υπάρχει και η επιλογή μίας διδασκαλίας του σωστού modeling από την Coco Rocha, ενώ ο Michael Kors δεσμεύτηκε να προσφέρει $1 εκατομμύριο στον αμερικανικό Ερυθρό σταυρό για τα θύματα καταστροφών.

Η πιο περιζήτητη επιλογή πάντως είναι το γεύμα με την διάσημη σταρ! Η ίδια δήλωσε γελώντας στην τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση, όταν ρωτήθηκε για πλάκα «Πόσο πάει;»: «Θα δείξει. Όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά! Δε με πήραν και τα χρόνια! Χαίρομαι πάρα πολύ να συμμετέχω σε αυτή τη δημοπρασία για τον ιερό σκοπό αυτό. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για τα θύματα. θα πρέπει όσοι επιβιώσαμε και έχουμε τη δυνατότητα με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε». Για να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός και με τι αντίτιμο;

Διαβάστε ακόμη:

Το απίστευτο δώρο που έκανε ο Johnny Depp στην 13χρονη κόρη του

Γιατί έδιωξαν την Rihanna από γνωστό tattoo studio;

Ποιο διάσημο, στυλάτο κορίτσι το έριξε στο μπρα ντε φερ;