Το απίστευτο δώρο που έκανε ο Johnny Depp στην 13χρονη κόρη του

Γωγώ Φούντα
Το απίστευτο δώρο που έκανε ο Johnny Depp στην 13χρονη κόρη του

Ο διάσημος ηθοποιός δεν υπολογίζει το κόστος όταν πρόκειται για την κόρη του!

Όταν είσαι ένας από τους μεγαλύτερους star του Hollywood και η κόρη σου ζητάει να της κάνεις ένα δωράκι, σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να είναι κάτι μικρό, λιτό και απέριττο.

Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο Johnny Depp και αρνήθηκε κατηγορηματικά να πάρει τις χριστουγεννιάτικες κούκλες του διάσημου συγκροτήματος One Direction, δώρο στην 13χρονη κόρη του, Lily Rose. Αντί γι' αυτό λοιπόν, ο εκκεντρικός star προτίμησε να της... «νοικιάσει» το διάσημο boy band για λίγες ώρες!

Η μικρή είναι μεγάλη φαν του Harry Styles και της παρέας του κι έτσι ο καλός μπαμπάκας κίνησε γη και ουρανό, έκανε κάποια καίρια τηλεφωνήματα, και όλα τα μέλη του συγκροτήματος βρέθηκαν περιχαρείς στο studio του Depp στο Los Angeles. Ο Johnny μάλιστα, τους δάνεισε το πιάνο και τις κιθάρες του κι έτσι οι νεαροί star μπόρεσαν να δώσουν μία μίνι παράσταση για την μικρή Depp η οποία τους κοιτούσε όλο λατρεία!

Φαίνεται ότι το πρόγραμμα του διάσημου boy band είναι πολύ φορτωμένο τελευταία, μιας και έκτός από την... εξυπηρέτηση που έκαναν στον Depp, και πως θα μπορούσαν να αρνηθούν άλλωστε, εμφανίστηκαν και στο show της Ellen DeGeneres, όπου ο Harry Styles εξήγησε και το νόημα του tattoo που χτύπησε πρόσφατα στο στέρνο του! «Έκανα δύο μικρά πουλιά, γιατί είναι ταξιδιάρικα και μου θυμίζουν εμάς. Όπως τα πουλιά πετάνε, έτσι κι εμείς πετάμε συχνά».

Ελπίζουμε η Lily Rose Depp να μην ήρθε σε άμεση επαφή με τα παληκάρια, γιατί η βλακεία είναι κολλητική...

Διαβάστε επίσης:

O Johny Depp και πάλι ζευγάρι με την πέτρα του σκανδάλου Amber Heard

Τους αναγνωρίζετε; Οι πρώτες εμφανίσεις διάσημων αστέρων του Hollywood, δεκαετίες πριν!

Ποιος διάσημος star ράγισε την καρδιά της Kate Moss και την έκανε να κλαίει επί χρόνια;