Ποιος σέξι star αποκάλυψε ότι δεν φοράει ποτέ αποσμητικό;

Γωγώ Φούντα
Ποιος σέξι star αποκάλυψε ότι δεν φοράει ποτέ αποσμητικό;

Και γκρέμισε το όνειρο πολλών γυναικών;

O Bradley Cooper είναι από τους πιο σέξι και γοητευτικούς star του Hollywood και φιγουράρει σταθερά στις πρώτες θέσεις των γυναικείων φαντασιώσεων. Ωστόσο, με την τελευταία του συνέντευξη που έδωσε για το περιοδικό Esquire, μάλλον θα χάσει μεγάλη μερίδα των θαυμαστριών του καθώς, παρά το γεγονός ότι για ακόμη μία φορά είναι εντυπωσιακός και αψεγάδιαστος, κάποιες από τις δηλώσεις του, θα τις χαρακτηρίζαμε ολίγον σιχαμερές.

Στην ερώτηση λοιπόν αν φοράει αποσμητικό, εκείνος απάντησε ότι το έχει καταργήσει εδώ και χρόνια και πως προτιμά να κάνει μπάνιο τρεις φορές την μέρα! Σίγουρα ένα μπάνιο το πρωί, ένα το βράδυ και αν δουλεύει πολλές ώρες και ένα στο ενδιάμεσο!

Αφού λοιπόν δεν λυπήθηκε τις έρμες τις θαυμάστριές του και τους κατέστρεψε το όνειρο, μίλησε και για τα άγρια εφηβικά του χρόνια αλλά και τη σύλληψή του από την αστυνομία όταν ήταν 15 ετών και τον τσάκωσαν να πίνει παράνομα αλκοόλ! Όπως θα ήταν αναμενόμενο, ένα τέτοιο αγόρι δεν θα μπορούσε να οδηγεί οτιδήποτε άλλο εκτός από μηχανή μεγάλου κυβισμού καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά του τον βοηθά να διατηρείται ανώνυμος μιας και φοράει το κράνος!

Ένας κούκλος μηχανόβιος, που πίνει και βρωμάει... Συνδυασμός που σκοτώνει!

Διαβάστε επίσης:

Ποιός ηθοποιός sex symbol, έδωσε «χιλόπιτα» στη hot Dita Von Teese;

Ρομαντικό βράδυ για 4 Χολιγουντιανούς stars

Ο πρωταγωνιστής του Hangover αποκαλύπτει τον λόγο που έκοψε το ποτό