Αποκλειστικό: Η Έλενα Παπαβασιλείου απαντά στο Queen.gr χορεύοντας!

Αποκλειστικό: Η Έλενα Παπαβασιλείου απαντά στο Queen.gr χορεύοντας!

Τι μας είπε η όμορφη παρουσιάστρια για τη συμμετοχή της στο Dancing With The Stars;

To Queen.gr κατάφερε να βρεθεί στα παρασκήνια του DWTS λίγο πριν τη μεγάλη, πολυαναμενόμενη πρεμιέρα και φωτογράφισε μερικές από τις πιο πολλά υποσχόμενες συμμετοχές. Φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει την Έλενα Παπαβασιλείου να ξεφύγει.

Αφού την παρακολουθήσαμε στις πρόβες και εντυπωσιαστήκαμε από τις εκπληκτικές επιδόσεις της, της πήραμε μία μίνι συνέντευξη.

Έλενα πώς αισθάνεσαι που συμμετέχεις στο DWTS ;

Eίμαι πολύ ενθουσιασμένη. Μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα και ο χορός. Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω φέτος. Πάρα πολύ. Φυσικά υπάρχει το άγχος για το 1ο live ειδικά! Έχω μεγάλη αγωνία όπωε και τα υπόλοιπα παιδιά.

Πιστεύεις πως τα πας καλά; Εμείς σε είδαμε από πολύ νωρίς να επιχειρείς δύσκολες φιγούρες στην πρόβα με επιτυχία!

Καλά δεν είμαστε χορεύτριες και χορευτές, αλλά μου αρέσει πολύ και το απολαμβάνω. Κάθε φορά ρωτάω τον παρτενέρ μου και δοκιμάζω ένα σωρό πράγματα. Πώς γίνεται αυτό; Πώς θα κάνω αυτή τη φιγούρα από την τάδε ταινία. Σαν παιδί κάνω! Θέλω να μάθω τα πάντα.

Θα έβαζες μία τέτοια φιγούρα σε χορογραφία σου;

Καλά, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Γενικά την χορογραφία την βγάζει ο παρτενέρ, που είναι επαγγελματίας χορευτής κι εγώ οφείλω να ακολουθήσω όσο καλύτερα μπορώ. Έχουμε τον ίδιο χορό οι άντρες και τον ίδιο οι γυναίκες, οπότε δεν νομίζω πως γίνεται κάτι τέτοιο. Εξάλλου βρισκόμαστε ακόμη στο πρώτο live!

Σε βρίσκουμε πολύ fit και σε θαυμάζουμε πόσο εύκολα τα κάνεις να φαίνονται όλα. Είναι όντως;

Καλά, γενικά γυμνάζομαι... αλλά δεν είμαι και κάποια που ήταν γυμνασμένη από χορό, που έχει ασχοληθεί με το θέμα ή έχει κάνει πρωταθλητισμό π.χ. Είμαι πιο χαλαρή με αυτό, το fitness θέλω να πω. Μέχρι στιγμής ανταποκρίνομαι όμως δεν ήταν και τόσο εύκολο. Δεν το βρίσκω δηλαδή εύκολο. Υπάρχει κόπωση και ένταση που με δυσκολεύουν. Αλλά το παλεύω.

Φαίνεσαι να το απολαμβάνεις ιδιαίτερα! Θα σκεφτόσουν να αρχίσεις χορό τελειώνοντας το Dancing;

Μακάρι να μπορούσα. Ο χορός είναι πολύ όμορφο χόμπι για κάθε ηλικία και κανονικά θα έπρεπε να δημιουργούμε χρόνο για κάθε δραστηριότητα που θέλουμε να εντάξουμε στη ζωή μας. Στο εξωτερικό είναι πολύ διαδεδομένος ο χορός- ακόμη και το pole dancing. Φυσικά εμένα μου είναι δύσκολο λόγω δουλειάς. Ξυπνάω κάθε μέρα στις 5 το πρωί, έχω την εκπομπή στο ραδιόφωνο, τις πρόβες και ύστερα τα γυρίσματα για τα βίντεο... αρκετές ώρες μέσα στη μέρα. Είναι βέβαια, ξέρεις, πολύ ωραία διαδικασία, τα ρούχα, τα γυρίσματα, οι πρόβες. Περνάω καλά και γενικά ρίχνουμε πολύ γέλιο!

Με τον παρτενέρ σου πώς τα πας;

Έχουμε δέσει πολύ. Υπάρχει καλή χημεία και όπως θα είδατε γελάμε συνέχεια. Οι πρόβες κυλάνε με πολύ ανεβασμένη διάθεση και νιώθω γενικά σαν να τον ξέρω χρόνια. Λες και είμαστε φίλοι από παλιά.

Είχαμε ακούσει ότι είσαι καλή, αλλά το διαπιστώσαμε και από κοντά. Βλέπεις τον εαυτό σου να φτάνει στον τελικό;

Δεν θα ήθελα να σκέφτομαι τόσο μακριά. Χαίρομαι πάρα πολύ που το ζω αυτό και απολαμβάνω κάθε στιγμή τώρα. Φυσικά και θα ήθελα να ζήσω όλη την εμπειρία. Προς το παρόν χαίρομαι γιατί δεν αποχωρεί κανείς σε αυτό το live!

Σου έχει κάνει κάτι εντύπωση αυτές τις εβδομάδες; Παρατήρησες κάτι να αλλάζει σε σένα;

Ναι σίγουρα! Είναι λίγο αστείο βασικά αυτό που θα σου πω. Μου έχει ανοίξει η όρεξη. Θέλω να τρώω συνέχεια. Μετά το χορό ειδικά μόνο το φαγητό σκέφτομαι. Όταν λέω πολύ όμως εννοώ πολύ. Αυτό και το νάνι!

Δηλαδή μόνο φαί και ύπνο περιλαμβάνει εκτός από τη δουλειά η καθημερινότητά σου; Όσο για το φαί δεν ανησυχώ, με τέτοιες πρόβες τα καίτε όλα!

Καλά δεν το λέω για τα κιλά. Σίγουρα τα καίμε και δεν με αγχώνει αυτό... Απλά είναι πολύ παράξενο το πόσο πολύ μας άνοιξε η όρεξη- γιατί δεν το έπαθα μόνο εγώ. Ο καθένας με το σακουλάκι του έρχεται και όλο κάτι μασουλάμε. Α! Επίσης.... θέλω να σου πω πως μου έφτιαξε πάρα μα πάρα πολύ η διάθεση! Δεν φαντάζεσαι πόσο. Χαίρομαι συνεχώς και νιώθω πολύ ευχάριστα και αισιόδοξα.

Υπάρχει κάτι Έλενα που θα ήθελες να μας πεις;

Χμμμ, ξανά ότι είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω στο Dancing γιατί είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς, εκτός του ότι είναι για καλό σκοπό. Ο καθένας από εμάς πολύ δύσκολα θα είχε στη ζωή του την ευκαιρία να μάθει τόσα πράγματα γύρω από το χορό από τόσο καλούς επαγγελματίες, να τα δουλέψει και να κριθεί σε επαγγελματικό επίπεδο. Πάνω από όλα βέβαια, θα έχουμε την ευκαιρία να το διασκεδάσουμε για αυτό να μας δείτε όλοι την Κυριακή. Θα έχουμε κι εμείς τη δική μας αγωνία!

Διαβάστε ακόμη:

Αποκλειστικό: To Queen.gr μπήκε στις πρόβες του Dancing With The Stars

Βάσια Τριφύλλη: «Δεν παίρνω ούτε ένα ευρώ από το Dancing»

Αποκλειστικό: «Όσα γράφηκαν για το Dancing είναι ψέματα» απαντά ο ANT1