Η μάχη της καμπύλης:Ποια celebrity ανέδειξε καλύτερα τα ζουμερά κάλλη της;

Η μάχη της καμπύλης:Ποια celebrity ανέδειξε καλύτερα τα ζουμερά κάλλη της;

Δύο ντίβες του τραγουδιού στα American Music Awards τα δίνουν όλα στην ερμηνεία και (μάλλον) στο φαγητό. Ποια προτιμάμε τελικά;

Christina Aguilera
Ειλικρινά δεν είχα καμία συμπάθεια για την Christina μέχρι που την ακούσαμε να λέει την ιστορική (πλέον) ατάκα «Είμαι ένα χοντρό κορίτσι. Ξεπεράστε το.». Έτσι η κυρία Aguilera κέρδισε τη συμπάθεια μας, αλλά όχι και την εκτίμηση μας όσον αφορά στο στυλιστικό κομμάτι. Χθες το βράδυ στα American Music Awards φόρεσε ένα φορεματάκι που θα μπορούσε να γίνει και ωραιότατη κουρτίνα και μόνο δεν έκρυβε τις καμπύλες που απ΄ότι φαίνεται οδεύουν σιγά σιγά στα επίπεδα Beth Ditto. «Christina shake that booty» θα της φωνάζαμε εμείς γεμάτοι περηφάνια για το ζουμερό κορίτσι που δεν φοβάται να δείξει το σώμα της.

Kelly Clarkson
Την Kelly δεν είδαμε στο κόκκινο χαλί πουθενά (μάλλον μπήκε από καμιά πίσω πόρτα). Αυτό όμως δεν την εμπόδισε να φορέσει το στενό, leather LBD της και να μοστράρει τις καμπύλες της πάνω από τη σκηνή των American Music Awards. Για να είμαστε ειλικρινείς αυτή η ντεμί σεζόν κατάσταση του πάχους της (δεν την λες αδύνατη, δεν της λες παχουλή) μας βρίσκει λίγο ασυγκίνητους, γιατί αν είναι να πατήσεις πάνω στο κλασικό μοτιβό μεγάλη φωνή μεγάλη περιφέρεια, τουλάχιστον, κάντο σωστά. Εσείς ποια από τις δύο κυρίες προτιμάτε; Πείτε με ένα comment.

Διαβάστε περισσότερα:
Christina Aguilera: «Δε φοράω ποτέ εσώρουχο»
Christina Aguilera: Πιο παχουλή από ποτέ, φοράει καυτό σορτς