Robert Pattinson: Τέλος το Twillight τέλος και η Kristen;

Γωγώ Φούντα
Robert Pattinson: Τέλος το Twillight τέλος και η Kristen;

Ο Robert έκανε υπομονή, αλλά τώρα ετοιμάζεται να «σουτάρει» το αμόρε του μια και καλή...

Συνήθως λένε ότι οι μεγάλες αγάπες ποτέ δεν πεθαίνουν, αλλά όσον αφορά στη συγκεκριμένη, είμαστε ένα βήμα πριν την... σκοτώσουμε εμείς! Αναφερόμαστε φυσικά στο πολύπαθο και ατελείωτο ειδύλλιο των Robert Pattinson και Kristen Stewart, το οποίο τείνει να πάρει μορφή σαπουνόπερας και μάλιστα κακογυρισμένης!

Εκεί που όλοι είχαμε ξεφυσήξει με ανακούφιση, όταν ο Rob έδωσε άφεση αμαρτιών στην Kristen, μετά τα καμώματα του καλοκαιριού, και αποφάσισε να ξαναπροσπαθήσει μπας και σώσει ότι μπορεί, νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αναφέρουν ότι ο απατημένος Pattinson ετοιμάζεται να της δώσει τα παπούτσια στο χέρι μια και καλή!

«Ο Robert έκανε υπομονή λόγω του Breaking Dawn και γενικότερα της προώθησης της ταινίας. Τώρα που όλα τελείωσαν σκοπεύει να συνεχίσει τη ζωή του και να αφήσει πίσω το παρελθόν. Δεν θέλει πλέον να έχει καμία σχέση με την Kristen, ειδικά τώρα που δεν πρόκειται να είναι και αναγκασμένος να την βλέπει», λέει άτομο από το περιβάλλον του διάσημου γόη.

Ναι ξέρουμε ότι το διάσημο ζεύγος έχει καταντήσει γραφικό, αλλά αν όλα αυτά τελικά ισχύουν, ποιος θα τολμήσει να πει ότι ο Pattinson έχει άδικο; Γιατί κακά τα ψέματα, το ρεζιλίκι που βίωσε το καλοκαίρι ούτε στον εχθρό μας δεν το ευχόμαστε. Ήρθε μήπως η ώρα η Kristen να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών της; Γιατί εδώ που τα λέμε, φτηνά την έχει γλιτώσει μέχρι τώρα... Περαστικά τους ευχόμαστε και καλά ξεμπερδέματα!

Διαβάστε επίσης:

Η Kristen Stewart εξομολογείται: «Ακόμη αισθάνομαι πως ο κόσμος με μισεί»

Ποιος πρωταγωνιστής του «Twilight» χρειάστηκε μασάζ στα οπίσθια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;

Kristen Stewart- Robert Pattinson αγκαλιά στην παγκόσμια πρεμιέρα του The Twilight Saga: Breaking Dawn Part2