Tι συμβαίνει με την Christina Aguilera; Η μετάλλαξή της βήμα-βήμα (photos)

Tι συμβαίνει με την Christina Aguilera; Η μετάλλαξή της βήμα-βήμα (photos)

Από λεπτό κοριτσάκι σε χυμώδη γυναίκα...

Το τελευταίο διάστημα, πολύς λόγος γίνεται στα ΜΜΕ του εξωτερικού για τα κιλά που έχει πάρει η Christina Aguilera. Τα σχόλια πικρόχολα, αφού την κοροιδεύουν μονίμως για τα παραπανίσια της κιλά και για το γεγονός ότι δε θυμίζει σε τίποτα τη star που γνωρίσαμε.


Στη χθεσινή της εμφάνιση στα Αmerican Music Awards 2012, εμφανίστηκε πιο παχιά από ποτέ. Τα σχόλια ποικίλα και πέραν των κιλών, αρνητικά σχόλια δέχτηκε και για το γεγονός ότι είχε καρβουνιάσει από το πολύ solarium.


Το Queen έκανε ένα γρήγορο search και εντόπισε φωτογραφίες από το παρελθόν, τότε που η Christina διέθετε κορμί μοντέλου και φρόντιζε να το αναδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση. Με μια πρώτη ματιά, οι αλλαγές στο σώμα της είναι δραματικές. Πως την προτιμάμε εμείς; Δεν έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι να νιώθει εκείνη καλά με τον εαυτό της και φυσικά να είναι υγιής. Ούτε το υπερβολικά αδύνατο, αλλά ούτε και τα πολλά παραπανίσια κιλά είναι δείγματα υγείας.


Δείτε στη gallery την Christina στη μηχανή του χρόνου, ξεκινώντας από τη χθεσινή της εμφάνιση και καταλήγοντας στην Christina του Jennie in a bottle. Εσείς πώς την προτιμάτε;

Διαβάστε ακόμα:

Με διαφορά... στήθους! Ποιες είναι οι πιο προικισμένες stars του Hollywood;

Christina Aguilera: «Δε φοράω ποτέ εσώρουχο»

Christina Aguilera: Πιο παχουλή από ποτέ, φοράει καυτό σορτς