Dancing With Stars: Διαγωνισμός χορού ή διαγωνισμός... κορμιού; (φωτογραφίες)

Γωγώ Φούντα
Dancing With Stars: Διαγωνισμός χορού ή διαγωνισμός... κορμιού; (φωτογραφίες)

Ένα εντυπωσιακό σόου που τα έχει όλα!

Μεγάλη βραδιά για την ελληνική τηλεόραση χθες, και πώς να μην είναι άλλωστε αφού η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Dancing With The Stars-γιοφύρι της Άρτας, πραγματοποιήθηκε τελικά, με τη δέουσα λάμψη, γκλαμουριά και φυσικά όλα τα αστέρια έτοιμα να μας καταπλήξουν με τις χορευτικές τους ικανότητες! Η Ζέτα Μακρυπούλια όπως πάντα απαστράπτουσα, ο Μιχάλης δεν φάνηκε κάπου παρόλο που πολλοί το περίμεναν, συγκέντρωσε βλέμματα και σχόλια θαυμασμού, ενώ για ακόμη μία φορά έβαλε μπρος την άνεση και το νάζι της και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον σε ένα πραγματικά, μεγάλο-σε διάρκεια, σόου!

Κι εκεί που όλοι μας είχαμε μαζευτεί σε σπίτια, με το σουβλάκι στο ένα χέρι, εναλλακτικά πίτσα ή σάντουιτς, και την μπύρα στο άλλο, αρχίζουν και κάνουν την εμφάνισή τους οι διαγωνιζόμενες και οι διαγωνιζόμενοι. Το πρώτο σοκ φυσικά έχει επέλθει με την αδύνατη και υπέρκομψη σιλουέτα της Ζέτας, και σαν να μην μας λυπήθηκε ο Θεός, είπε να μας χτυπήσει κι άλλο!

- Η εμφάνιση της Ντορέττας Παπαδημητρίου μας άφησε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό! Όχι φυσικά για τις χορευτικές της ικανότητες, που εξαιρετικές ήταν σύμφωνα με την κριτική επιτροπή, αλλά κυρίως για το κορμί της! Ναι αυτή η γυναίκα έχει δύο παιδιά, διαθέτει κοιλιακούς αθλήτριας, πόδια μοντέλου και το ύψος της ξεφεύγει κατά πολύ από αυτό της μέσης ελληνίδας. Μόλις μας έκατσε η πρώτη μπουκιά...

- Πριν προλάβουμε να συνέλθουμε από το θέαμα της Ντορέττας, βγαίνει και η Έλενα Παπαβασιλείου. Εδώ είναι το σημείο όπου τα αγόρια της παρέας ζητωκραυγάζουν σαν να έβαλε μόλις γκολ η ομάδα τους! Ζουμερή και σέξι, μας χόρεψε το αισθησιακό της τσα τσα τσα φορώντας ένα μαύρο κορμάκι, και κάπου εκεί μας έκατσε και η δεύτερη μπουκιά!

- Και κάνει εμφάνιση και η νεαρά Λάουρα Νάριες. Εντελώς διαφορετική από τις άλλες διαγωνιζόμενες, πιτσιρίκα, τσαχπίνα και ιδιαιτέρως καλλίγραμμη. Εμείς διακρίναμε και ταλέντο στο χορό και γι' αυτό δεν συμφωνήσαμε με την κριτική επιτροπή, αλλά δε βαριέσαι; Οι αρσενικές παρουσίες ούτε που πρόσεξαν τις χορευτικές της επιδόσεις, είχαν επικεντρωθεί αλλού! Και εδώ είναι το σημείο που εγκαταλείπουμε κάθε προσπάθεια να φάμε! Απολαμβάνουμε απλά το ποτό μας διότι γνωρίζουμε και τι ακολουθεί.

- Για όσους δε θυμούνται, ακολούθησε η Νικολέττα Ράλλη, η Μαριάντα Πιερίδη και η Κέλυ Κελεκίδου. Γυμνασμένες, αλλά ταυτόχρονα και σέξι, δεν διέφεραν και πολύ από τις επαγγελματίες χορεύτριες. Συν ότι η Κέλυ έχει ήδη γίνει μητέρα...

Το ηθικό δίδαγμα της χθεσινής λοιπόν πρεμιέρας είναι ένα: μην ξαναπαρακολουθήσετε το Dancing With The Stars, τρώγωντας! Την κατάθλιψη την έχετε στο τσεπάκι... Εκτός φυσικά αν εμφανιστούν οι άντρες διαγωνιζόμενοι πιο ελαφρώς ενδεδυμένοι, βλέπε Νίκος Αναδιώτης και Ηλίας Βρεττός, για να ξεχαστούν λίγο και οι γυναίκες τηλεθεάτριες. Η τηλεοπτική σεζόν προβλέπεται μακρά και... καλλίγραμμη!

Διαβάστε επίσης:

To Queen.gr βρέθηκε στα παρασκήνια του Dancing with the stars και σας τα λέει όλα!

Αποκλειστικό: Η Έλενα Παπαβασιλείου απαντά στο Queen.gr χορεύοντας!

Αποκλειστικό: To Queen.gr μπήκε στις πρόβες του Dancing With The Stars