H μις κακοντυμένη Heidi Klum, ξανά χωρίς εσώρουχα στο κόκκινο χαλί!

H μις κακοντυμένη Heidi Klum, ξανά χωρίς εσώρουχα στο κόκκινο χαλί!

Το πρώην top-model έχει καταντήσει πλέον γραφικό...

Η Heidi Klum ίσως κάποτε μας απασχολούσε καμιά φορά με θετικό τρόπο, είτε για το καυτό κορμί που καταφέρνει να διατηρεί παρότι είναι μητέρα και 39 ετών, είτε για το στυλ της. Το στυλ της... διφορούμενο κάποτε ζήτημα που ό, τι θετικό έκρυβε ή φανέρωνε προφανώς στις ελάχιστες εκείνες εμφανίσεις μπορεί με βεβαιότητα πια να αποδοθεί στη βοήθεια στυλίστα.

Η ... κυρία Klum ύστερα από την άνοδο της καριέρας της που έχει να κάνει σημαντικά με το χωρισμό της από τον Seal και την παράνομη- πλέον επίσημη σχέση της με τον σωματοφύλακά της έχει ξεφύγει. Στην ουσία το κορίτσι ανανεώθηκε, ανέπνευσε και είπε να μας δείξει τι πραγματικά θέλει από τη ζωή.

Όλο το καλοκαίρι απολαμβάναμε φωτογραφίες με μαγιώ. Χειμώνιασε αλλά δεν την απασχολεί. Ίσα ίσα που προσπαθεί με κάθε τρόπο να πάρει αέρα- ασφυκτικά! Πώς το κάνει αυτό; Χωρίς εσώρουχα και με σούπερ εφαρμοστά φορέματα που αφήνουν πάντα το στήθος να διαφαίνεται σε.... εκκρηκτική κατάσταση.

Αν είχαν φωνή να μιλήσουν αυτά τα στήθη θα ούρλιαζαν σίγουρα καθώς τέτοια κακομεταχείριση ούτε στους πιο τρελούς τους εφιάλτες. Είδαμε και πάθαμε να ξεπεράσουμε τις εμφανίσεις των MTV EMA's αλλά μάλλον βιαστήκαμε να εφησυχαστούμε.

Αυτή η γυναίκα είναι ικανή να φορέσει τα πάντα αρκεί να φαίνεται σέξι. Αρκεί να υπάρχει σεξουαλικό υπονοούμενο... Το εν λόγω φόρεμα Alexandre Vauthier, δεν είναι παρά μια κακοποιημένη δαντέλα με βάτες σε άκυρη απόχρωση να φαίνονται στους ώμους σα χαζά μαξιλαράκια. Το Kitsch δεν τελειώνει εδώ αλλά συνεχίζεται με ασορτί με το φόρεμα παπούτσια. Η κόκκινη σόλα παραπέμπει σε Louboutin, και αναρωτιώμαστε η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; Είναι δυνατόν να έραψε ασορτί φόρεμα; Τέλος, τα σκουλαρίκια! Που κολάνε οι κρίκοι με την πλουμιστή χάντρα στο ζιβάγκο και το φορτωμένο brocade φόρεμα; Heidi γλυκιά μου... #ase_mas_kouklitsa_mou.

Διαβάστε ακόμη:

Οι έξι συν δύο αλλαγές της Heidi Klum στα MTV EMA's. Chic ή Kitsch;

O χορός της Heidi Klum και του Κορεάτη ράπερ που ξεσήκωσε τα MTV EMAs