H Μiley Cyrus το ξύρισε... γουλί!

Γωγώ Φούντα
H Μiley Cyrus το ξύρισε... γουλί!

Ακόμη μία δραστική αλλαγή για την pop star!

H Miley Cyrus είναι μία superstar η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της απολαμβάνει φήμη, φόξα και πλούτη! Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό, και ιδίως μετά τον αρραβώνα της με τον Liam Ηemsworth, κάτι δεν πάει καλά με το κορίτσι αυτό.

Από την μία, η υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα της και οι εξαντλητικές δίαιτες στις οποίες υπέβαλλε τον οργανισμό της και από την άλλη τα extreme κουρέματα και τα αμέτρητα τατουάζ, δείχνουν έναν άνθρωπο που πιθανόν να έχει χάσει την μπάλα!

Κι εκεί που λέγαμε ότι τα είδαμε όλα, η Miley για ακομη μία φορά μας εξέπληξε! Η διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης, αυτή τη φορά με το κεφάλι της ξυρισμένο! Όχι ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν αναμενόμενο από τη συγκεκριμένη, αλλά η αλήθεια είναι ότι η κουπ αυτή δεν την κολακεύει και πολύ. Το πιο αστείο δε απ' όλα, είναι η αντίδραση της νεαράς, όταν την πλησίασε θαυμάστρια, η οποία έκλαιγε με μαύρο δάκρυ(!) και προσπάθησε να... αγγίξει το είδωλό της! Η Cyrus ξίνισε το πρόσωπό της, και διακριτικά έσπρωξε τη θαυμάστρια μακριά, σε μία προσπάθεια να ξεφύγει!

Κατά τ' άλλα, το κορίτσι που θυμίζει την Demi Moore στην Επίλεκτο, βρέθηκε στην μεγαλούπολη προκειμένου να κάνει έκπληξη στην οικογένειά της που είχε να δει καιρό! Είμαστε σίγουροι, ότι τόσο η μαμά, όσο και ο μπαμπάς της, έπαθαν το σοκ της ζωής τους όταν αντίκρυσαν το κοριτσάκι τους... γουλί!

Διαβάστε επίσης:

Ποιες μαμάδες superstar παιδιών, είναι κολλητές φίλες;

Η Miley Cyrus δεν είναι τόσο τέλεια όσο πιστεύαμε!

Ποια pop star δέχτηκε πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό;