Ποιο θρυλικό ζευγάρι αντί να κάνει sex, διάβαζε;

Γωγώ Φούντα
Ποιο θρυλικό ζευγάρι αντί να κάνει sex, διάβαζε;

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Υπήρξε ένα από τα πιο θρυλικά και ακριβοθώρητα ζευγάρια του καλλιτεχνικού κόσμου κατά τη δεκαετία του '60. Ο λόγος για τον Mick Jagger και την Marianne Faithfull, οι οποίοι διατηρούσαν δεσμό από το 1966 μέχρι το 1970.

Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι η προσωπική τους ζωή θα ήταν γεμάτη από άγριο sex, αν λάβουμε υπόψη και τη φήμη του Jagger ως του απόλυτου γυναικά, αλλά και τη γενικότερη απελευθέρωση που επικράτουσε εκείνα τα χρόνια, η βιογραφία του γερόλυκου της rock, κάνει λόγο για ένα ζεύγος αρκετά... ξενέρωτο το οποίο προτιμούσε στο κρεβάτι να διαβάζει παρά να επιδίδεται στο... αρχαιότερο των σπορ!

Ο Philip Norman ο οποίος είναι ο συγγραφές της βιογραφίας του Jagger με τίτλο «Mick Jagger» αναφέρει: «Η Marianne πάντα θεωρούσε το sex ως αναγκαίο κακό, όπως συμβαίνει με αρκετούς διάσημους και όμορφους. Μέσα σε μόλις έξι μήνες, το πάθος μεταξύ τους είχε απλά εξαφανιστεί και τη θέση του είχε πάρει η αγάπη και η φιλία. Μάλιστα στο κρεβάτι, αρκετά συχνά ανάμεσά τους υπήρχαν στίβες από βιβλία»!

Παρά το γεγονός ότι μεταξύ τους δεν έκαναν sex, τόσο ο Jagger όσο και η Faithfull διατηρούσαν αρκετές σεξουαλικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους. Επίσης, η Faithfull ήταν και αυτή που έιχε αντιληφθεί ότι η σχέση είχε... βαλτώσει και κατέβαλλε φιλότιμες προσπάθειες να το δείξει στο σύντροφό της: «Ακόμα χειρότερο και από τα βιβλία, είναι το γεγονός ότι η Marianne προσπαθούσε να μιλήσει στον Mick για τη σχέση τους, αλλά συναντούσε αδιαφορία».

Διαβάστε επίσης:

Στον ινδουϊστικό γάμο του Mick Jagger με την Jerry Hall

Το κλεμμένο φιλί της Jade Jagger

H SJP και η σύντροφος του Mick Jagger μας προσφέρουν την καλύτερη φωτό της ημέρας