To πρώτο αγόρι της Jennifer Aniston είναι Έλληνας!

Γωγώ Φούντα
To πρώτο αγόρι της Jennifer Aniston είναι Έλληνας!

Και μας μιλά για τη σχέση του με τη διάσημη ηθοποιό!

Mπορεί όλοι μας να έχουμε στο μυαλό μας την Jennifer Aniston ως μία από τις πιο σέξι και διάσημες γυναίκες του πλανήτη, και να έχει στο ενεργητικό σχέσεις με κάποιους από τους ωραιότερους άντρες της showbiz, αλλά αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι δεν υπήρξε παιδί, ούτε ότι το παρελθόν της σβήστηκε διά παντός!

Ο άνθρωπος λοιπόν που έκλεψε το πρώτο φιλί της star, ονομάζεται Adonis Tsilimparis, ναι είναι Έλληνας, και διατηρούσε δεσμό με την Aniston όταν ήταν 12 ετών! Ο Adonis, ο οποίος ζει στη Νέα Υόρκη και εργάζεται ως μουσικός, μίλησε για τον... αγνό έρωτά του με τη διάσημη ηθοποιό.

«Ήταν πολύ γλυκιά, χαμογελαστή και λίγο γκαφατζού», λέει ο Tsilimparis για την Jen και συνεχίζει: «Στα διαλείμματα πηγαίναμε στο πίσω μέρος του σχολείου για να φιληθούμε. Είχα προσπαθήσει να προχωρήσω αλλά δεν με άφησε! Ήταν πολύ ντροπαλή», ήταν και 12 ετών να προσθέσουμε εμείς!

Μάλιστα, ο... προνομιούχος Έλληνας, δεν δίστασε να δείξει και ένα ερωτικό γραμματάκι που του είχε στείλει η πιτσιρίκα Jennifer την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: «Αγαπητέ Adonis, φιλία και αγάπη για πάντα». Tι γλυκό!

Πάντως, ομολογούμε ότι το γούστο της Aniston βελτιώθηκε κατά πολύ στο πέρασμα των χρόνων!

Διαβάστε επίσης:

Η J.Aniston, το αλτσχάιμερ και η κακή κατάσταση υγείας της μητέρας της

Kι όμως! H Aniston έστειλε προσκλητήριο στην... Αngelina και στον Brad.

Oι πιο απίστευτες, και ανθυγιεινές, δίαιτες των stars