Η J.Aniston, το αλτσχάιμερ και η κακή κατάσταση υγείας της μητέρας της

Η J.Aniston, το αλτσχάιμερ και η κακή κατάσταση υγείας της μητέρας της

Και εκεί που λέγαμε ότι όλα της πάνε καλά...

Ως γνωστόν η Jennifer Aniston διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, στο πλευρό του Justin Theroux. Τρέχει και δε φτάνει με τις προετοιμασίες του γάμου της και εκεί που λέμε επιτέλους να ευτυχήσει η γλυκιά ηθοποιός, η μοίρα για μία ακόμη φορά της παίζει παιχνίδια!


Τι συνέβη όμως; Λέγεται ότι η μητέρα της Nancy Dow, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Η αρχή του κακού ξεκίνησε την ημέρα των εκλογών. Η μαμά της, λοιπόν, έπεσε και οι γιατροί διέγνωσαν κάταγμα στον ώμο της. Η Jennifer είχε καταστενοχωρηθεί, αλλά οι γιατροί την είχαν καθησυχάσει.

Από την ημέρα εκείνη όμως, ξεκίνησε η κατρακύλα. Οι γιατροί που την επέβλεπαν, τις έκαναν πληθώρα εξετάσεων, από τις οποίες έβγαλαν πόρισμα ότι η μητέρα της έχει κενά μνήμης και ότι βρίσκεται στα πρώτα στάδια της νόσου Alzheimer.
Συγκεκριμένα πηγές μεταφέρουν ότι η Nancy Dow περνάει περιόδους σύγχυσης, μερικές φορές δεν αναγνωρίζει τους ανθρώπους καθώς και ότι η βραχυπρόθεσμη μνήμη της φαίνεται να είναι κατεστραμμένη. Μπορεί η Jen στο παρελθόν να μην αντάλλαζε ούτε καλημέρα με την μητέρα της και να μην την είχε καλέσει ούτε καν στο γάμο της με τον Brad Pitt , αλλά πλέον έχουν δεθεί πολύ και της τρέφει μεγάλη αδυναμία.


Δε μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι στα 76 της χρόνια η μητέρα της πάσχει από μια τόσο δύσκολη ασθένεια. Φίλοι της λένε ότι την έχει πάρει πολύ από κάτω και αυτό που την ενοχλεί περισσότερο είναι το γεγονός ότι δεν ξέρει με ποιον τρόπο μπορεί να βοηθήσει τη μητέρα της, στις δύσκολες αυτές στιγμές...

Διαβάστε ακόμα:

H μις κακοντυμένη Heidi Klum, ξανά χωρίς εσώρουχα στο κόκκινο χαλί!

H Μiley Cyrus το ξύρισε... γουλί!