Όλα όσα έγιναν στο 2ο live του DWTS. Ποια τα νούμερα τηλεθέασης και ποιοι εντυπωσίασαν με το χορό τους; (photos)

Όλα όσα έγιναν στο 2ο live του DWTS. Ποια τα νούμερα τηλεθέασης και ποιοι εντυπωσίασαν με το χορό τους; (photos)

Για μία ακόμη φορά οι stars εντυπωσίασαν!

To δεύτερο live του Dancing with the stars έχει λάβει τέλος. Ποιες οι εντυπώσεις μας; Ποιοι μας κέντρισαν το ενδιαφέρον και πως πήγε σε νούμερα το αγαπημένο σε όλους show;
Τα ποσοστά του δεύτερου show ήταν πολύ υψηλά, καθώς πάνω από 1.400.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν το show. To νεανικό κοινό 15-24, χάρισε στο DWTS το απίστευτο ποσοστό του 60,9 %

Η γεύση που μας άφησε ήταν ιδιαίτερη γλυκιά, αφού μέσα στις επαναλήψεις και στις κακές ειδήσεις, υπάρχει ένα show που αν μη τι άλλο, διαφημίζει το χορό, τη μουσική και τη χαρά, που όλοι έχουμε ανάγκη αυτήν την εποχή.

Ποιος όμως αποχώρησε από το live; Το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Νικολέττα Ράλλη και ο Γιούρι Ντιμίτροφ. Η Νικολέττα μεταμορφώθηκε σε μελαχρινή Marilyn Monroe και ενώ λάτρεψε το Foxtrot τελικά δεν έπεισε ούτε την κριτική επιτροπή, αλλά ούτε και το κοινό.


Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε είναι οι εξής: αυτή της Ντορέττας Παπαδημητρίου, του Ηλία Βρεττού και του Γιώργου Τσαλίκη. Η Ντορέττα τερμάτισε πρώτη, αφού η επιτροπή της χάρισε 31 βαθμούς. Μάγεψε με τις χορευτικές της ικανότητες και φυσικά τους άφησε όλους άναυδους με το σπαγκάτο που έκανε. Ο δε Ηλίας Βρεττός, από το πρώτο live είχε αποδείξει ότι έχει το χορό μέσα του. Χόρεψε εκπληκτικά και απέδειξε ότι είναι ένα από τα φαβορί του show. Τέλος, ο Τσαλίκης μπήκε στον τρελό ρυθμό του Jive και ξεσήκωσε με την ενέργειά του όλο το πλατό. Ιδιαίτερα sexy εμφανίστηκαν και οι hot Έλενα Παπαβασιλείου και η Μαριάντα Πιερίδη που ήταν ντυμένη στα... κόκκινα!

Η επιτροπή πάντως ήταν ιδιαίτερα αυστηρή με τους stars, πράγμα που τους άγχωσε όλους. Η Ζέτα Μακρυπούλια για μία ακόμη φορά υπέρλαμπρη και πολύ όμορφη μέσα στο μαύρο της φόρεμα.


Για περισσότερο DWTS.. αναμείνατε, έπεται και συνέχεια!

Διαβάστε ακόμα:

To Queen.gr βρέθηκε στα παρασκήνια του Dancing with the stars και σας τα λέει όλα!

O Γιώργος Σεγρεδάκης μας αποκαλύπτει όλες τις στυλιστικές λεπτομέρειες για τη χθεσινή εμφάνιση της Ζέτας!

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης μεταμορφώνει τη Ζέτα σε είδωλο των 60s! Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες της εμφάνισής της