Ο Βασίλης Μπουλούμπασης μεταμορφώνει τη Ζέτα σε είδωλο των 60s! Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες της εμφάνισής της

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης μεταμορφώνει τη Ζέτα σε είδωλο των 60s! Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες της εμφάνισής της

O κομμωτής των celebrities αποκαλύπτει στο Queen.gr την έμπνευσή του

Το Dancing With The Stars μας καθήλωσε και αυτή την Κυριακή επί της οθόνης. Την παράσταση στο μέγιστο όμως έκλεψε η chic όσο ποτέ εμφάνιση της πανέμορφης Ζέτας Μακρυπούλια.

Το χτένισμα της όμως δια χειρός Βασίλη Μπουλούμπαση, ήταν υπέροχο και αξιοζήλευτο. Πραγματικά chic και ιδανικό για να επιστεγάσει το προσεγμένο look της Ζέτας. Ο Βασίλης Μπουλούμπασης, πάντα σε συνεννόηση με τον στυλίστα Γιώργο Σεγρεδάκη και τον make-up artist Γιαννη Μαρκετάκη που επέλεξε έντονη cat-eye γραμμή eyeliner και κόκκινα χείλη, μας αποκάλυψε ότι εμπνεύστηκε από τις Femme Fatale της δεκαετίας του 60, και συγκεκριμένα από την θεά Catherine Deneuve.

Το κλασικό με ρετρό επιρροές χτένισμα της Ζέτας, προσαρμόστηκε στην σύγχρονη γυναίκα του σήμερα. Ο Βασίλης Μπουλούμπασης, επέλεξε ένα λείο χτένισμα δίνοντας όγκο στην κορυφή σε ένα καλά ισιωμένο μαλλί, ενώ τόνισε τη θηλυκότητα με ελαφρύ vage κυμματισμό στο τελείωμα. Ο αγαπημένος κομμωτής ολοκλήρωσε το χτένισμα με μία στέκα που έδωσε ακόμη περισσότερη αίγλη στο στυλ της Ζέτας με διακριτικό όμως τρόπο.

Από τις ωραιότερες εμφανίσεις με διαφορά, που πραγματικά αξίζουν να μπουν στη λίστα με τα must do της φετινής σεζόν. Ευχαριστούμε Βασίλη και περιμένουμε με αγωνία την επόμενη Κυριακή για ακόμη περισσότερες ιδέες!

Διαβάστε ακόμη:

O Γιώργος Σεγρεδάκης μας αποκαλύπτει όλες τις στυλιστικές λεπτομέρειες για τη χθεσινή εμφάνιση της Ζέτας!

Αποκλειστικό: Η Έλενα Παπαβασιλείου απαντά στο Queen.gr χορεύοντας!

Μαριάντα Πιερίδη: «Πώς κρατιέμαι σε φόρμα;»

To Queen.gr βρέθηκε στα παρασκήνια του Dancing with the stars και σας τα λέει όλα!