Πώς η Rihanna ρεζίλεψε τον Chris Brown και τον έκανε να σβήσει το twitter του;

Πώς η Rihanna ρεζίλεψε τον Chris Brown και τον έκανε να σβήσει το twitter του;

Άλλος ένας τσακωμός για το ζευγάρι και ορδές σχολίων από fans και μη!

Αφού συνάντησε τον άσπονδο αγαπημένο της Chris Brown για το δείπνο των Ευχαριστιών κατά τη διάρκεια του Carpe Diem tour του, η Rihanna άρχισε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να ανεβάζει φωτογραφίες στο Twitter.

Το ζευγάρι είναι πέρα από κάθε αμφιβολία και πάλι μαζί αφού εκείνος της tweet-αρε μόλις έφυγε "All alone in my big ole jet!!! See u soon lover." Λίγες ώρες μετά όμως ο rapper αναγκάστηκε να σβήσει τον λογαριασμό του στο twitter αφού πρώτα έσβησε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Rihanna.

Εκείνη τον φωτογράφιζε με το μπουφάν του που απεικόνιζε πίσω τον Bart Simpson λέγοντας πως ο Brown έχει μανία. Αργότερα άρχισαν να πίνουν τόνους αλκοόλ και ποιος ξέρει τι άλλο και εκείνη συνέχισε να ανεβάζει φωτογραφίες.... Καθώς συνεχιζόταν η κρεπάλη, ο Brown κατέληξε να γίνεται θέαμα σε εκατομμύρια fans και όχι μόνο, με τα παντελόνια κατεβασμένα, σε λιπόθυμη κατάσταση, χωρίς μπλούζα σε ένα ανώριμα παιδικό κρεβατάκι που παντού απεικόνιζε και πάλι το... ίνδαλμά του, Bart Simpson!

Ο Brown διέγραψε πρώτα τις φωτογραφίες, μετά τη Rihanna και μέσα σε λίγες ώρες το ίδιο του το twitter. Μέσα στις τελειωμένες φωτό που ανέβασε η Ri-Ri εκείνος έκανε σχόλια τύπου «Τι γιατί; Είμαι σα σκ@τ@!» κάτι που πυροδότησε την δημοφιλή κωμικό Jenny Johnson να πει «Ε, το ξέραμε όταν δεν είσαι παρά ένα άχρηστο σκουπίδι που ζει μόνο με ναρκωτικά σα σκ@τ@, θα είσαι! Τι περίμενες!». Εκείνος την αποκάλεσε πόρνη κάνοντας ορθογραφικό κι εκείνη τον διόρθωσε λέγοντάς τον απολίτιστο. Να μη συνεχίσουμε μιας και η... συζήτηση πήρε άλλες διαστάσεις!

Εκείνος μετά από γερό καυγά και με τις δύο αποχαιρέτησε τους πάνω από 11 εκατομ. followers του για τα καλά! Πολύ παράξενη αντίδραση, μιας και με τόση προιστορία στην υπερέκθεση θα πίστευε κανείς πως δεν θα το έπαιρνε και τόσο σοβαρά. (Η αλήθεια είναι βέβαια πως έφαγε γερό troll- άρισμα όσες ώρες έμειναν πάνω οι φωτό!)

Διαβάστε ακόμη:

Αγαπημένοι σταρ που έφυγαν νωρίς!

Oι πιο διάσημοι γάμοι από συμφέρον