Sharon Stone: Σέξι και μοιραία στα γυρίσματα της νέας της ταινίας

Γωγώ Φούντα
Sharon Stone: Σέξι και μοιραία στα γυρίσματα της νέας της ταινίας

Sharon όπως λέμε παλιό καλό κρασί...

Μπορεί να έχουν περάσει 20 χρόνια από την τεράστια επιτυχία Basic Instinct αλλά φαίνεται πως το απόλυτο sex symbol των '90s το έχει ακόμα! Ο λόγος φυσικά για την Sharon Stone, η οποία στα 54 της, βάζει άνετα πολλές 20άρες κάτω, καθώς δεν έχει χάσει στο ελάχιστο τη γοητεία αλλά και τα... καλλίγραμμα πόδια της!

Ο φωτογραφικός φακός συνέλλαβε τη διάσημη ηθοποιό στα γυρίσματα της νέας της ταινίας Fading Gigolo και πραγματικά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Φορώντας μία γούνα, faux για να μην ξεσηκωθούν και οι φιλόζωοι, ψηλοτάκουνα πέδιλα και από μέσα ό,τι πιο κοντό βρέθηκε στη συλλογή της στυλίστριάς της, απέδειξε περίτρανα ότι η ομορφιά και το sex appeal, δεν συμβαδίζουν με την ηλικία.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, κυρίως για το αντρικό φιλοθεάμον κοινό, είναι το γεγονός ότι η Stone συμπρωταγωνιστεί στη συγκεκριμένη με ακόμη μία σουπερσέξι κυρία, την Sofia Vergara! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, λέγεται ότι οι δυο τους μοιράζονται το... ίδιο κρεβάτι σε μία από τις σκηνές του φιλμ καθώς επιδίδονται σε ένα άκρως καυτό τρίο!

Είναι τα γονίδια ή μήπως την έχει ξανανιώσει το toyboy της από την Αργεντινή που και πιτσιρικάς είναι και κούκλος; Ότι και να είναι πάντως, αποδίδει...

Διαβάστε επίσης:

Οι αγέραστες πενηντάρες του Ηollywood!

Cougarland: Όταν οι stars προτιμούν μικρότερους

Ποια Susan Sarandon, Sharon Stone χέρι-χέρι με το toyboy!