Ποια star στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της με… κομμένα κεφάλια από Barbie;

Ποια star στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της με… κομμένα κεφάλια από Barbie;

Απίστευτο, κι όμως το έκανε!

Χριστούγεννα. Τα περιμένουμε πως και πως για να στολίσουμε το σπίτι μας και φυσικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ο κόσμος τρέχει κάθε χρόνο να αγοράσει λαμπάκια, μπάλες, γιρλάντες και ό,τι άλλο στολίδι μπορείτε να φανταστείτε. Μια όμως κυρία και μάλιστα πολύ διάσημη στολίζει το δέντρο της με ιδιαίτερη πρωτοτυπία.


Πως; Μα με τι άλλο πιο creepy, από κομμένα κεφάλια Barbie. Ο λόγος βέβαια για την Jessica Biel.

Η Jessica απέκτησε αυτή τη συνήθεια όταν ήταν μικρή. Έπαιρνε τις Barbie, τους έκοβε μαλλιά και κεφάλια και τα συγκέντρωνε σε ένα κουβά. Ναι καλά διαβάσατε. Μάλλον δεν ήταν από τα κλασικά κοριτσάκια που τα χαρακτηρίζουν η ηρεμία και η τρυφερότητα.


Το πιο παράλογο βέβαια είναι το γεγονός ότι ανυπομονούσε να φτάσουν τα Χριστούγεννα για να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο με... τα κεφάλια που είχε κάνει συλλογή! Οι γονείς της δεν είχαν κανένα πρόβλημα με την περίεργη αυτή συνήθειά της, αφού όπως λέει η Jessica είναι ιδιαίτερα cool.


Σα μικρό παιδάκι να το καταλάβουμε να κάνει τέτοια... κόλπα, αλλά ότι θα τα συνέχιζε και μεγαλώνοντας αυτό μας εκπλήσσει. Πάντως θα θέλαμε πολύ να βλέπαμε την Jessica αγκαλιά με το σύζυγό της Justin Timberlake να χαμογελούν και να μας παρουσιάζουν με υπερηφάνεια το πιο πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο!


Τι να πεις, περίεργα των star τα κουσούρια.

Διαβάστε ακόμα:

SOS! Μάθαμε τα μυστικά των Cameron Diaz, Eva Mendes και Jessica Biel για να αποκτήσετε θανατηφόρο κορμί!

Ποιο διάσημο ζεύγος μοίρασε ρούχα και φάρμακα στους πληγέντες του τυφώνα Sandy;