Ποιο διάσημο ζεύγος μοίρασε ρούχα και φάρμακα στους πληγέντες του τυφώνα Sandy;

Γωγώ Φούντα
Ποιο διάσημο ζεύγος μοίρασε ρούχα και φάρμακα στους πληγέντες του τυφώνα Sandy;

Mετά τον πολυτελή γάμο σειρά είχαν τα θύματα του τυφώνα!

Μπορεί να είναι ένα από τα πιο διάσημα και λαμπερά ζευγάρια του κόσμου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αδιαφορεί για τους συνανθρώπους του, ειδικά όταν βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Ο λόγος για τους νιόπαντρους Justin Timberlake και Jessica Biel οι οποίοι, μαζί με τον καλό τους φίλο Timbaland, βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο πλευρό των θυμάτων του τυφώνα Sandy ο οποίος έπληξε μεγάλο μέρος των HΠΑ μόλις δύο βδομάδες πριν.

Παρά το γεγονός ότι το διάσημο ζεύγος βρισκόταν στον μήνα του μέλιτος, δεν σταμάτησε να ενημερώνεται για την κατάσταση που επικρατούσε, ενώ μόλις λίγες ώρες μετά την επιστροφή του από το εξωτικό μέρος των διακοπών του, πήραν ρούχα, τρόφιμα και φάρμακα και έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια.

Ντυμένοι απλά, με τζιν και πουλόβερ, αφού μοίρασαν τα πράγματα, συζήτησαν με τα θύματα του τυφώνα ενώ δεν χάλασαν και το χατίρι στα παιδιά και χωρίς δεύτερη σκέψη φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Οι διοργανωτές της συγκεκριμένης κίνησης είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για τους δύο star οι οποίοι βοήθησαν τους πληγέντες να ξεφύγουν για λίγο από τα προβλήματά τους.

Διαβάστε επίσης:

H απολογία του Justin Timberlake για το κακόγουστο βίντεο

Justin Timberlake- Jessica Biel: Περισσότερες λεπτομέρειες για το ντροπιαστικό βίντεο που προβλήθηκε στο γάμο τους

H Cameron Diaz «κομμάτια» από τα ποτά μετά το γάμο του Justin Timberlake