Οι celebrities που μισούν το γυμναστήριο και το δηλώνουν περίτρανα!

Οι celebrities που μισούν το γυμναστήριο και το δηλώνουν περίτρανα!

Τρώνε, πίνουν και κοινώς βαριούνται που ζουν...

Δεν λατρεύουν όλες οι celebrities το fitness. Είναι γεγονός. ακόμη κι αν καίγονται για τα looks τους, κάποιες από αυτές δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν σαν τρόπο ζωής. Δεν το έχουν στο αίμα τους. Μερικές, η τύχη, το γονίδια και η ηλικία τις ευνοούν... άλλες πάλι όχι και τόσο. Οι καταχρήσεις, τόσο σε φαγητό αλλά όσο και σε ποτό, ναρκωτικά κλπ κάποια στιγμή φαίνονται.

΄Αλλες πάλι έχουν τη μανιοκατάθλιψη στο τσεπάκι, καθώς και την ψύχωση, οπότε οι φάσεις μεταξύ απόλυτου ειδώλου και μετριότητας εναλλάσσονται. Δεν το κρύβουν πάραυτα. Το δηλώνουν κιόλας.

Πρώτη στη λίστα, η Paris Hilton. H πιο αδύνατη από τις παρακάτω celebrities, που αν εξαιρέσουμε την κυτταρίτιδα ποτά και κάποιες.... άλλες καταχρήσεις ο οργανισμός της και το DNA της, την ευνοούν. «Καμιά φορά πάω στο γυμναστήριο, κυρίως όμως γιατί βαριέμαι στο σπίτι. Πιο πολύ παλιά αυτό, γιατί δεν έχω και χρόνο με τόσες υποχρεώσεις. Περισσότερο μου αρέσει να φοράω τις φόρμες μου και γενικά όλα αυτά τα κορμάκια και ελαστικά σορτς που... πού αλλού να βάλεις; Πλεόν ανά διαστήματα κάνω personal, όταν νιώσω πως κάτι δεν πάει καλά».

Britney Spears. «Κάποτε έλιωνα στο γυμναστήριο και έφτανα τους χίλιους κοιλιακούς τη μέρα. Αυτά επί εποχής 'Slave for you'. Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει. Όλα αυτά που στερούμουν μου έκαναν κακό. Τώρα έχω δύο παιδιά και είμαι ερωτευμένη. Στενοχωριέμαι όταν ξεφεύγει το σώμα μου. Νομίζω έχει αλλάξει ο μεταβολισμός μου και γενικά δεν ανταποκρίνομαι τόσο εύκολα. Τελευταία προσπάθησα πολύ για να επανέλθω. Η αλήθεια είναι πως δεν με νοιάζει και τόσο. Μου αρέσει το φαγητό και πια βαριέμαι πολύ να γυμνάζομαι. Όσο με κουράζει αυτό δεν με κουράζει τίποτα. Είναι απλά ένα μεγάλο πρέπει που σε αυτή την ηλικία δεν με εμπνέει να το κάνω όπως παλιά. Δεν ήξερα ποια ήμουν τότε». Τώρα ξέρεις; Μακάρι!

Η Mischa Barton, από αδύνατη σέξι καλλονή του OC μετατράπηκε σε γιο-γιο σωματικού βάρους, αφού πότε παχαίνει και πότε αποστεώνεται, αναλόγως με την όρεξή της για αλκόολ και junk food ή για κατάθλιψη και κοκαïνη. «Δεν είμαι fan του workout. Ποτέ δεν ήμουν, ούτε καν μικρή. Το έχω επιχειρήσει αρκετές φορές αλλά πάντα παρατάω το γυμναστήριο με φουλ πρόγραμμα στη μέση ή ακυρώνω τα ραντεβού μου με τον personal trainer γιατί πχ θέλω να πάω για ψώνια ή απλά να κάτσω στο κρεβάτι χαζεύοντας. Είμαι πιο καλή στις δίαιτες». Οι χαλαρωμένη γλουτοί σας... το βεβαιώνουν!

Christina Aguilera. «Ήμουν ανορεξική και δυστυχισμένη. Ήθελα να μοιάζω με σκελετός και σκοτωνόμουν όλη μέρα στο γυμναστήριο για γράμμωση. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Απολαμβάνω τη μητρότητα, τη ζωή, τον έρωτα και το φαγητό καθώς και τις καμπύλες μου. Απολαμβάνω και την κυτταρίτιδα! Αν θέλουν να με αποκαλούν χοντρή ας το κάνουν. Δεν μου αρέσει να στερούμαι και να εξαναγκάζω τον εαυτό μου να χτυπιέται στο γυμναστήριο. Το νόημα της ζωής είναι αλλού κι εγώ επιτέλους νιώθω πλήρης κι ευτυχισμένη».

Katy Perry. «Εγώ δεν πάω πουθενά χωρίς το λαστέξ μου. Βασίζομαι στο Spanx γιατί είμαι πολύ τεμπέλα για να γυμναστώ. Δεν μου αρέσει καθόλου το fitness. Εν τω μεταξύ τρώω και πολύ και όσο να ' ναι δεν βοηθάει. Απλά λέω στον εαυτό μου: ' Δεν πρόκειται να χωρέσεις σε αυτό το ρούχο τουλάχιστον για 2 μήνες ακόμη', και κόβω λίγο το φαί. Για γυμναστική, ούτε λόγος».

Η Kristen Stewart, είναι άλλη μία λεπτή ύπαρξη, σε νεαρή ηλικία που ακόμη δεν βιώνει τις συνέπειες της απροθυμίας της. «Δεν μπορώ να πω ότι διασκεδάζω όλο αυτό που γίνεται με την εικόνα μου. Πρέπει να περπατάω στο κόκκινο χαλί με designer δημιουργίες και να γίνομαι αντικείμενο σχολιασμού για το στυλ και φυσικά το σώμα μου. Τα ρούχα μου αρέσουν, αλλά δεν αντέχω τα τακούνια για πολύ. Εδώ και μήνες έκανα personal, γιατί άλλαζε το σώμα μου και φοβήθηκαν ότι θα πλαδαρέψω. Νομίζω έχω τάση να παχαίνω τοπικά στην κοιλιά και πίσω. Μου έκανε πολύ καλή δουλειά και απέδωσε. Μετά το σταμάτησα και δεν νομίζω πως έκανα καλά. Δεν έχω θέληση όμως σε αυτό τον τομέα. Απλά δεν είμαι εγώ. Είναι βαρετό και μάταιο. Νομίζω όμως πρέπει...»

Η Lady Gaga θα μπορούσε να θεωρηθεί και fitness maniac κάποτε. Τι λέει τώρα; «Έχω βάλει κιλά, τι να κάνουμε; Τρώω και δεν γυμνάζομαι. Αγαπώ το σώμα μου και τον εαυτό μου και του το δείχνω. Δεν τον καταπιέζω και στέλνω ένα μήνυμα σε όλες τις κοπέλες που δεν είναι σαν μοντέλα εκεί έξω. Αγαπήστε το σώμα σας και την ψυχή σας. (...) Το χορό τον λατρεύω αλλά αυτό το πάθος με το γυμναστήριο και τις δίαιτες για να κοιτάς στον καθρέφτη και να βλέπεις το γραμμωμένο είδωλό σου είναι το ίδιο μανιοκαταθλιπτικό με το να κολλάς στα ναρκωτικά. Είναι μανία κι αυτό όταν ξεπερνά τα όρια. Ματαιοδοξία. Εγώ δεν είχα ποτέ φυσική επιθυμία για γυμναστήριο. Είμαι εργατική αλλά σε αυτό νιώθω τεμπέλα. Μου αρέσει όμως το σεξ!»

Το κακό κορίτσι της διεθνούς show biz, η Lindsay Lohan, δεν είναι αυτό που θα λέγαμε fan της υγιεινής διατροφής, ζωής και φυσικά του fitness.« Έχω περάσει από πολλά στάδια, και ψυχολογικά και εμφανισιακά. Είχα προβλήματα με το βάρος μου και την ψυχολογία μου. Δεν μπορώ να προσηλωθώ σε κάτι που δεν μου προσφέρει έντονη ψυχική ευχαρίστηση συστηματικά. Γενικά πρέπει να βρω τον άξονά μου. Έκανα personal training και έχω πάει και σε celebrity only γυμναστήριο. Βαριέμαι πολύ όμως. Ό, τι μπορώ κάνω. Δεν δίνω μεγάλη βάση. Ευτυχώς το σώμα μου δεν έχει ανάγκη». Λίγη αυτογνωσία να τονίσουμε, λίγη ακόμη δηλαδή... δεν θα έκανε κακό!

Διαβάστε ακόμη:

Η Victoria Beckham δείχνει ανησυχητικά αδύνατη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι τεσσάρων μηνών έγκυος!