Angelina Jolie: Αφήνει την υποκριτική για να γίνει παραδοσιακή μάνα;

Γωγώ Φούντα
Angelina Jolie: Αφήνει την υποκριτική για να γίνει παραδοσιακή μάνα;

Kαι τι ανάγκη έχει άλλωστε;

Eίναι διάσημη, πλούσια, όμορφη και έχει έναν ολόκληρο λόχο από παιδιά! Ο λόγος φυσικά για την star του Hollywood Angelina Jolie, η οποία όπως φαίνεται βρίσκεται εν μέσω μεγάλων αποφάσεων για τη ζωή της.

H διάσημη ηθοποιός λοιπόν, δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι σκοπεύει άμεσα να εγκαταλείψει το Hollywood και την υποκριτική καθώς θέλει να είναι δίπλα στα παιδιά της, ιδίως κατά τη δύσκολη ηλικία της εφηβείας. «Νομίζω ότι θα τα παρατήσω όλα καθώς ένα ένα τα παιδιά μπαίνουν στην εφηβεία και θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Ακόμα και αύριο να εγκατέλειπα τη δουλειά μου, θα ήμουν απολύτως ευτυχισμένη».

Eδώ που τα λέμε και γιατί να μην το κάνει; Έχει περιουσία που μπορεί να ζήσει και τα εγγόνια της, ίσως και τα δισέγγονά της, έχει έναν άντρα, τον Brad Pitt ντε, που σύντομα θα γίνει και... επιπλοποιός, ανάμεσα στις τόσες άλλες δραστηριότητές του, και κακά τα ψέματα, είναι πολύ πιο διάσημη για την εκτός πλατό δράση της παρά για την εντός. Με λίγα λόγια, οι ταινίες της δεν θα μας λείψουν και πολύ, όσο φυσικά θα συνεχίζει να φωτογραφίζεται και να κυκλοφορεί με τη διάσημη οικογενειά της!

Διαβάστε επίσης:

Το κοινό αποφάσισε: H Τόνια Σωτηροπούλου είναι πιο όμορφη από την Angelina Jolie!

Brad Pitt- Angelina Jolie: Τα παιδιά τους σε έξαλλη κατάσταση σε πιτσαρία

Τι έκανε κρυφά η Angelina και νευρίασε τον Brad;