Tί (κακό) συμβαίνει στο πρόσωπο της Kim;

Γωγώ Φούντα
Tί (κακό) συμβαίνει στο πρόσωπο της Kim;

H reality star χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση!

Από τις πιο πολυάσχολες star τείνει να γίνει η Kim Kardashian η οποία τρέχει και δε φτάνει μιας και ασχολείται με αμέτρητα, κι όμως, πράγματα ταυτόχρονα! Τελευταίος της σταθμός ήταν το Miami όπου και την τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός κατά την άφιξή της, στο αεροδρόμιο.

Ωστόσο, και παρά το γεγονός ότι ήταν πλήρως προετοιμασμένη για να την απαθανατίσουν οι φωτογράφοι μιας και αυτό αποτελεί πλέον καθημερινότητα για την ίδια, η όψη της όχι μόνο έκανε εντύπωση αλλά προβλημάτισε κιόλας. Και παρά το γεγονός ότι ήταν απολύτως φυσιολογικό να δείχνει κουρασμένη, η κακή κατάσταση του δέρματός της αλλά και ο τεράστιος έρπης που είχε βγάλει στα χείλη, έδειχναν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η αλήθεια είναι, ότι τον τελευταίο καιρό η reality star έχει ταξιδέψει σε όλα σχεδόν τα σημεία του πλανήτη ενώ η αλλαγή χώρας ακόμα και ηπείρου, είναι πια καθημερινό φαινόμενο. Πρόσφατα μάλιστα βρέθηκε στο Κουβέιτ και στο Μπαχρέιν προκειμένου να εγκαινιάσει αλυσίδα milkshake, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες ταξίδεψε στην Ιταλία, στο Λονδίνο αλλά και το Λος Άντζελες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για τα δερματικά προβλήματα της Kim, μιας και η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα ψωρίασης που αντιμετωπίζει και το οποίο κληρονόμησε από την μητέρα της. Θεραπεία δεν υπάρχει και το μόνο που συστήνεται είναι καλή και υγιεινή ζωή, κάτι που όπως φαίνεται δεν κάνει η Kardashian λόγω του υπερφορτωμένου προγράμματός της.

Εκτός φυσικά από όλα τα υπόλοιπα, τρέχει και με τις προετοιμασίες του γάμου της, χωρίς φυσικά να της έχει κάνει ακόμα πρόταση ο Kanye West, ενώ έχει δηλώσει ότι θέλει έναν γάμο που να θυμίσει εκείνον του πρίγκιπα William και της Kate Middleton!

Aνυπομονούμε, γιατί σίγουρα θα είναι ένας γάμος για γέλια και για κλάμματα!

Διαβάστε επίσης:

Μια οικογένεια είμαστε: Οι διάσημοι συγγενείς της showbiz

Ποια διάσημη την έχει «ψωνίσει» και ντύνει το μωράκι της με... τουρμπάνια;

Κim Kardashian: Μπαίνει σε αυστηρή δίαιτα ενόψει γιορτών