O Chris Brown φωτογραφίζεται να καπνίζει μαριχουάνα

Γωγώ Φούντα
O Chris Brown φωτογραφίζεται να καπνίζει μαριχουάνα

Είναι αυτό που λέμε: Τό καψε τελείως!

Ότι ο Chris Brown είναι κακό παιδί και λατρεύει να προκαλεί είναι γνωστό σε όλους. Ότι έχει κάνει την καλή του, Rihanna, σαν τα... μούτρα του που λένε και οι γιαγιάδες, είναι και αυτό γνωστό. Αυτό που δεν είναι γνωστό, είναι ότι πλέον ο διάσημος τραγουδιστής έχει ξεφύγει εντελώς και δεν υπολογίζει απολύτως τίποτα!

Αφού λοιπόν τα ξαναβρήκε με την RiRi, κρίμα αλλά τελοσπάντων, φροντίζει τόσο αυτός όσο και η καλή του να μας ενημερώνουν σχεδόν καθημερινά για την... πολυάσχολη και γεμάτη ναρκωτικά ζωή τους! Όχι ότι υπάρχει κάποιο θέμα με τις επιλογές των δύο πιτσουνακίων, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουμε να δούμε φωτογραφία του Chris χωρίς τσιγάρο στο στόμα, και δεν εννοούμε το βιομηχανικό, πολύ καιρό!

Γι' αυτό λοιπόν ο νεαρός star είπε να μην μας αφήσει παραπονεμένους και χωρίς νέο υλικό για σχολιασμό και ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter μία σειρά από φωτογραφίες όπου... αράζει με τους κολλητούς του στο Άμστερνταμ, σίγουρα το μέρος δεν ήταν τυχαίο, έχοντας καλή και άκρως... μεθυστική παρέα! Μάλιστα, κάτω από τις φωτογραφίες έγραψε προς όλους τους φαν που ανησυχούν για τα καμμένα του εγκεφαλικά κύτταρα: «Μην ανησυχείτε, είναι γιατρικό»!

Μόλις μία εβδομάδα πριν, ο εκκεντρικός τραγουδιστής ξεκατινιάστηκε, που θα λέγαμε σε απλά ελληνικά, με δημοσιογράφο που τον αποκάλεσε «σκ..ά», μεταξύ άλλων, εξαιτίας μιας φωτογραφίας που ανέβασε η σύντροφος RiRi και τον έδειχνε κυριολεκτικά λιώμα από την μαριχουάνα!

Φαίνεται όμως ότι ούτε ο ένας ούτε ο άλλος βάζουν μυαλό και συνεχίζουν να ποστάρουν ανεξέλεγκτα φωτογραφίες τους με μοναδικό σκοπό να προκαλέσουν. Κάντε ότι κάνετε βρε παιδιά, αλλά μην γίνεστε ρόμπες δημοσίως. Αλλά εδώ που τα λέμε, πλούσιοι και διάσημοι δεν είναι;

Διαβάστε επίσης:

H Rihanna «έχει ξεφύγει»: Δείτε όλες τις προκλητικές photos που έχει ανεβάσει η ίδια στο instagram

Rihanna- Chris Brown: πρώτη φορά παραδέχονται μέσω twitter πως είναι μαζί (φωτός)

Πώς η Rihanna ρεζίλεψε τον Chris Brown και τον έκανε να σβήσει το twitter του;
Πώς η Rihanna ρεζίλεψε τον Chris Brown και τον έκανε να σβήσει το twitter του;