Ποια σταρ του Hollywood έχασε 36 κιλά τρώγοντας κάθε μέρα σοκολάτα;

Ποια σταρ του Hollywood έχασε 36 κιλά τρώγοντας κάθε μέρα σοκολάτα;

Και όμως το κατάφερε!

Έχουμε ακούσει για τρελές δίαιτες και fitness προγράμματα. Οι περισσότερες star του Hollywood λιμοκτονούν για να αποκτήσουν το σώμα που ονειρεύονται. Άπειρες ώρες σε γυμναστήρια, σκληρές προπονήσεις, personal trainers πάνω στο κεφάλι τους και δίαιτες που τις εξαντλούν. Αυτά ξέραμε ως τώρα.

Υπάρχει μία star όμως η οποία δήλωσε ότι έχει χάσει 36 ολόκληρα κιλά, χωρίς υπερβολές και εξαντλητικές δίαιτες. Μάλιστα δήλωσε και το απίστευτο, ότι κάθε μέρα δε στερούσε στον εαυτό της το αγαπημένο της γλύκισμα που δεν είναι άλλο από τη σοκολάτα.

Ποια είναι; Η όμορφη Jennifer Hudson.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός δήλωσε ότι ποτέ δεν πρέπει να στερούμαστε κάτι που επιθυμούμε πολύ. «Λατρεύω τη σοκολάτα. Δε θα μπορούσα να μην τρώω. Γενικά προσέχω τη διατροφή μου, αλλά πάντα «κανακεύω» τον εαυτό μου με λίγη σοκολάτα.»
Η Jennifer είναι πολύ περήφανη που έχει χάσει τόσα κιλά και τονίζει ότι έχει βάλει σε διαδικασία δίαιτας όλη την οικογένειά της. Ο σύντροφός της είναι πιο αυστηρός από εκείνη, μιας και ατασθαλία θεωρεί το να φάει φτερούγες κοτόπουλου από γνωστό junk εστιατόριο.

Η Hudson βέβαια τονίζει ότι δε θα μπορούσε μόνη της να χάσει όλα αυτά τα κιλά χωρίς να στερείται τίποτα. Πολύτιμη θεωρεί τη βοήθεια των weightwatchers. «Ακολουθώντας το πρόγραμμά τους αποκλείεται να μη φτάσετε στα επιθυμητά κιλά», δήλωσε.

Εύγε Jennifer! Δείτε στη gallery την τρομερή αλλαγή της, καθώς και photo από το παρελθόν, όταν είχε παραπανίσια κιλά.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια star δήλωσε πως τέλειωσε μια και καλή με τις δίαιτες;

Stars και κιλά: Ποιοι έμειναν σκιά του εαυτού τους για τις ανάγκες ενός ρόλου;