Οι σταρ που έχασαν σε χρόνο αστραπή τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Οι σταρ που έχασαν σε χρόνο αστραπή τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Οι απίστευτες μεταβολές της σιλουετας τους

Κάθεσαι και σπας το κεφάλι σου, πως τα μοντέλα και οι stars του Hollywood χάνουν τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης; Την σιλουέτα τους βλέπουμε σε φωτογραφίες και πλάνα και τρελαινόμαστε. Πώς, όμως, χάνουν κιλά και διατηρούν την σιλουέτα τους αυτές οι κυρίες της showbiz; Μπορεί να θέλεις να τα φορτώνεις όλα στα καλά τους γονίδια αλλά η αλήθεια απέχει πολύ.

Megan Fox, Jennifer Lopez, Jessica Alba, Kourtney Kardashian, Hilary Duff, Maggie Gyllenhaal, Natalie Portman, Kate Hudson, Jennifer Garner, Beyonce... Τα θεαματικά αποτελέσματα είναι αποτέλεσμα αποφασιστικότητας σκληρής δουλειάς και πειθαρχίας. Προκείμενου να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης μείωσαν τον συνολικό αριθμό θερμίδων που λαμβαναν. Το πρόγραμμα διατροφής τους δεν ξεπερνούσε τις 1500 θερμίδες την ημέρα.

Ακολούθησε κι εσύ μία διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη, με καταλληλότερες επιλογές το κοτόπουλο, τη γαλοπούλα, και το ψάρι, όπως έκαναν κι εκείνες. Μείωσε τις ποσότητες υδατανθράκων που καταναλώνεις. Φρόντισε το 40% των συνολικών ημερησίων θερμίδων σου να προέρχεται από φρούτα, λαχανικά και όσπρια ενώ μην ξεχνάς την γυμναστική. Διάδρομος, βάρη και κυκλική προπόνηση για περίπου 3-4 ώρες την ημέρα.

Όπως βλέπεις καθόλου εύκολο κι ανώδυνο. Η ομορφιά απαιτεί θυσίες... και οι εν λόγω σταρ είχαν την καθοδήγηση γιατρού διαιτολόγου και personal trainer.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μας προσκαλεί στη μεγάλη συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά

Alessandra Ambrosio: Απίστευτο! Αυτή η γυναίκα γέννησε πριν 4 μήνες

William & Kate: Τί όνομα θα δώσουν στο παιδί τους (και τί θα συμβεί αν γεννηθούν δίδυμα);