Tα μεγαλύτερα celebrity σκάνδαλα του 2012

Γωγώ Φούντα
Tα μεγαλύτερα celebrity σκάνδαλα του 2012

Γιατί η showbiz δεν ξαποσταίνει ποτέ!

To Hollywood και γενικότερα η showbiz δεν μας κάνει ποτέ να βαριόμαστε καθώς μας τροφοδοτεί μονίμως με άπειρα σκάνδαλα, χωρισμούς και γενικότερα juicy ευτράπελα τα οποία ομολοφουμένως μόνο στο θαυμαστό κόσμο των star θα μπορούσαν να συμβούν. Μιας και το 2012 σε λίγες μέρες μας αποχαιρετά, κάναμε μία αναδρομή στα μεγαλύτερα σκάνδαλα της χρονιάς που πέρασε και σας τα παρουσιάζουμε. Για να συνειδητοποιήσετε ότι συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αναπάντεχα, ήταν σίγουρα η υπόθεση απιστίας της Kristen Stewart σε βάρος του Robert Pattinson! Προφανώς το διάσημο ζεύγος ματιάστηκε, μιας και όλοι είχαν την εντύπωση ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο με αποτέλεσμα η νεαρή star σε μία στιγμή αδυναμίας(;) να φέρει τα πάνω κάτω. Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο που μας πέρασε η Kristen απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στα γυρίσματα της ταινίας Snow White and The Huntsman να ερωτοτροπεί με τον σκηνοθέτη της ταινίας Rupert Sanders ο οποίος μάλιστα είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Όπως ήταν αναμενόμενο, την δημοσίευση των τρυφερών ενσταντανέ ακολούθησε η ομολογία της ενόχου και φυσικά ο χωρισμός της από τον Pattinson! Όχι βέβαια για πολύ αφού ο Robert αποδείχθηκε μεγάλη καρδιά και συγχώρεσε τη άπιστη αγαπημένη του! Προς το παρόν... Ένα ακόμα σκάνδαλο που απασχόλησε πολύ τον διεθνή Τύπο, είναι αυτό ανάμεσα στην Halle Berry, τον πρώην Gabriel Aubrey και τον νυν Olivier Martinez. Οι δύο άντρες, πιάστηκαν στα χέρια με αφορμή την μικρή Nahla με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο νοσοκομείο, ενώ οι μετά καυγά φωτογραφίες του Aubrey πραγματικά σοκάρουν!

Ξύλο, και μάλιστα αρκετό περιείχε και το τελευταίο κατόρθωμα της Linsday Lohan, η οποία αυτή τη φορά μπορεί να μην συνελλήφθει να οδηγεί υπό την επήρρεια αλκοόλ και ναρκωτικών αλλά αποφάσισε να σπάσει στο ξύλο γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων μέσα σε club! Η αστυνομία φυσικά επενέβη, η LiLo οδηγήθηκε για ακόμη μία φορά στην... ψειρού ενώ οι κατηγορίες που την βαραίνουν, και από παλαιότερα, μαρτυρούν ότι αυτή τη φορά θα ξεμπερδέψει δύσκολα.

Φαίνεται όμως πως τα σκάνδαλα δεν κάνουν διακρίσεις σε γαλαζοαίματους και μη, καθώς και η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας δεν πέρασε και την πιο ήσυχη χρονιά της. Πονοκέφαλο στην βασίλισσα Ελισάβετ προκάλεσε το πιο άτακτο μέλος της οικογενείας πρίγκιπας Harry του οποίου βγήκαν στη φόρα φωτογραφίες που δείχνουν το νεαρό γαλαζοαίματο γυμνό και σε έξαλλη, από το αλκοόλ κατάσταση. Το παλάτι προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα αλλά δυστυχώς, εκεί που ανάσανε με ανακούφιση, ένα νέο σκάνδαλο χτύπησε την πόρτα του. Αναφερόμαστε φυσικά στις topless φωτογραφίες της Kate Middleton την ώρα που λιαζόταν παρέα με τον πρίγκιπα William σε πισίνα ξενοδοχείου. Τα λαγωνικά των βρετανικών tabloids μυρίστηκαν το λαβράκι φέρνοντας για ακόμη μία φορά την βασιλική οικογένεια σε δύσκολη θέση.

Και μπορεί η ξένη showbiz να μην μας άφησε παραπονεμένους, αλλά και η εγχώρια τα πήγε αρκετά καλά! Αφενός, είχαμε έναν άκρως πιπεράτο χωρισμό, αυτόν της Νίνας Λοτσάρη με το σύζυγό της Κωνσταντίνο Σκορδάλη, ο οποίος ενώ είχε όλα τα φόντα να είναι φυσιολογικός εξελίχθηκε σε σήριαλ μιας και κανείς από τους δύο δεν παραδεχόταν το χωρισμό, την ίδια ώρα που έβγαιναν στη δημοσιότητα φωτογραφίες που έδειχναν την Νίνα με το νέο της αγαπημένο!

Και μπορεί να μην είχαμε άλλους επεισοδιακούς χωρισμούς, αλλά φέτος το πρόγραμμα είχε και αρκετή... φυλακή! Βλέπετε, λόγω οικονομικής κρίσης και στο πλαίσιο εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας, αρκετοί γνωστοί Έλληνες βρέθηκαν ξαφνικά στο κελί 33! Ένας από αυτούς ήταν ο Λάκης Γαβαλάς αλλά και το ζεύγος Τσοχατζόπουλου-Σταμάτη! Όλοι φυσικά για χρέη... Και έπεται και συνέχεια...

Διαβάστε επίσης:

Είδηση ΣΟΚ: Η Stewart και ο Pattinson, περιμένουν παιδί;

Kristen Stewart- Robert Pattinson: η γλώσσα του σώματος του ζευγαριού πριν και μετά το κέρατο

Πρώην και νυν της Halle Berry «πιάστηκαν στα χέρια» και κατέληξαν στο νοσοκομείο ανήμερα του Thanksgiving!

Ο William και η Kate ψωνίζουν μωρουδιακά (σαν κοινοί θνητοί)