Πρώην και νυν της Halle Berry «πιάστηκαν στα χέρια» και κατέληξαν στο νοσοκομείο ανήμερα του Thanksgiving!

Πρώην και νυν της Halle Berry «πιάστηκαν στα χέρια» και κατέληξαν στο νοσοκομείο ανήμερα του Thanksgiving!

Aπίστευτο και όμως συνέβη!  

Ότι η Halle Berry δε διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην της, Gabriel Aubry, με τον οποίο απέκτησαν μαζί και την κόρη τους Nahla, το γνωρίζαμε. Πρόσφατη είναι και η δικαστική διαμάχη τους, για το αν μπορεί η όμορφη ηθοποιός να πάρει την κόρη της και να ζήσουν μόνιμα στη Γαλλία. Η Halle όπως υποστηρίζει, δε θέλει να μεγαλώσει την κόρη της στο Hollywood, καθώς το θεωρεί ακατάλληλο μέρος, λόγω του έντονου κυνηγητού των δημοσιογράφων και του γενικού πανικού που επικρατεί. Από την άλλη ο Gabriel δεν το δέχεται, θεωρώντας ότι αιτία της επιθυμίας της αυτής είναι να τον απομακρύνει από την κόρη του. Οι δικαστικές αρχές, λοιπόν, αποφάσισαν να μην επιτρέψουν στη Halle να μετακομίσει με την κόρη της στη Γαλλία κι έτσι οι μεταξύ τους σχέσεις οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο.


Και φτάνουμε, λοιπόν, στο παρόν! Και ενώ όλοι μας πιστεύουμε ότι οι ξένοι κρατάνε τα προσχήματα, μας αποδεικνύουν περίτρανα ότι έχουν την κατινιά μέσα τους. Τι συνέβη; Πρώην και νυν της κυρίας Halle πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια! Πως και γιατί; Η ιστορία έχει ως εξής:


Ο Gabriel Aubry, πηγαίνοντας να αφήσει την κόρη τους, σπίτι της όμορφης ηθοποιού, το πρωί του Thanksgiving, έρχεται τετ α τετ με τον νυν σύντροφο της Berry, Olivier Martinez. Ο Οlivier, επιθυμώντας να βρεθεί μια λύση μεταξύ του πρώην ζευγαριού, προσπάθησε να του μιλήσει για την κηδεμονία του παιδιού και του είπε χαρακτηριστικά ότι πρέπει να σταματήσει να επιμένει και να τους αφήσει να τραβήξουν το δρόμο τους. Δεν ήταν να το πει αυτό και ο Gabriel αυτομάτως βγήκε από τα ρούχα του. Έσπρωξε τον Olivier και επιχείρησε να του ρίξει γροθιά στο πρόσωπο! Ο Olivier, λέγεται ότι αμύνθηκε γρήγορα και μπλόκαρε τη γροθιά η οποία όμως κατέληξε να τον χτυπήσει στον ώμο! Και φυσικά η μάχη έχει και συνέχεια! Ο Gabriel δεν τα παράτησε και με φόρα έριξε τον Martinez στο έδαφος. Μάρτυρες ισχυρίζονται ότι δόθηκε μάχη και τελείωσε όταν ο Martinez τον ακινητοποίησε στο έδαφος. Η Halle Berry είχε μείνει άφωνη, την ώρα που οι γείτονες, είχαν ήδη καλέσει την αστυνομία.


Τα αποτελέσματα αυτής της μάχης; Να μεταφερθούν και οι 2 τους στο ίδιο νοσοκομείο του Los Angeles. Ο Gabriel με σπασμένο πλευρό, μώλωπες στο πρόσωπο και ένα πιο σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, τη στιγμή που η διάγνωση του Oliver μίλαγε για σπασμένο χέρι και τραυματισμούς στην περιοχή του λαιμού.


Aπίστευτο και όμως αληθινό το συμβάν! Οι δύο γόηδες δε νοιάστηκαν για τα βλέμματα γύρω τους αλλά ούτε και για τα πρωτοσέλιδα που θα κοσμηθούν με τα καμώματά τους! Πανικό προκαλεί η Halle Berry, τι να πεις!

Διαβάστε ακόμα:

Αυτές είναι οι 10 πιο αστείες επιθέσεις διασήμων σε φωτογράφους!! (photos)

Halle Berry: «Τα μαλλιά μου τα βλέπω σαν αξεσουάρ»