Γιατί πενθεί η Kim Kardashian;

Γωγώ Φούντα
Γιατί πενθεί η Kim Kardashian;

Η reality star είναι συντετριμμένη και ο λόγος είναι η γατούλα της Mercy...

Tέσσερις μόλις μήνες αφότου ο Kanye West χάρισε ένα χνουδωτό γατάκι στην αγαπημένη του Kim Kardashian, η reality star αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει το αγαπημένο της κατοικίδιο μιας και πέθανε λίγες μόλις μέρες πριν.

Η Kim η οποία ήταν πολύ δεμένη με την όμορφη, λευκή περσική γάτα, έγραψε συντετριμμένη στο Twitter της: «Ήμουν ξετρελαμένη με την Mercy που προσπάθησα να κάνω τα πάντα για να την προστατεύσω». Παρά το γεγονός ότι η Kim λάτρευε το ζωάκι και το έπαιρνε παντού μαζί της, τον Οκτώβριο αναγκάστηκε να το δώσει στην υπάλληλο της αδερφής της, Khloe, Sydney Hitchcock, η οποία και περισσότερο χρόνο είχε για να την φροντίσει, αλλά και λόγω της απώλειας της δικής της γάτας έπειτα από 17 χρόνια, η Kim θεώρησε ότι θα ήταν ένα όμορφο δώρο για εκείνη.

«Έπειτα από 2 εβδομάδες η Mercy αρρώστησε βαριά και η Sydney την πήγε στον κτηνίατρο, ο οποίος ανακάλυψε ότι είχε σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι και έπρεπε να της γίνει ευθανασία», είπε η Kim η οποία σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός της είναι πολύ στενοχωρημένη όχι μόνο για την απώλεια της γάτας της αλλά και επειδή δεν μπόρεσε να κάνει ευτυχισμένη την φίλη της...

Διαβάστε επίσης:

Tί (κακό) συμβαίνει στο πρόσωπο της Kim;

Ποια διάσημη celebrity γλίτωσε στο τσακ το λιντσάρισμα;

O personal trainer των star αποκαλύπτει τα fitness μυστικά τους