Dancing with the Stars: ‘Άγνωστες λεπτομέρειες από τα backstage του live της Κυριακής

Dancing with the Stars: ‘Άγνωστες λεπτομέρειες από τα backstage του live της Κυριακής

Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Όπως κάθε Κυριακή, έτσι και εχθές το βράδυ, τα διάσημα ζευγάρια του Dancing with the Stars μας κράτησαν παρέα με τις μοναδικές χορογραφίες τους. Στο τελευταίο live του ψυχαγωγικού show του Ant1 οι celebrities- συμμετέχοντες φόρεσαν τα latin κοστούμια τους, αφού διαγωνίστηκαν στη samba και το mambo, φυσικά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Από το talent show αυτή που αποχώρισε ήταν η Βάνα Μπάρμπα, αφού η βαθμολογία της μελαχρινής ηθοποιού (η οποία είχε κέφια, αλλά ήταν λίγο κουρασμένη, από μία ίωση που την ταλαιπώρησε την περασμένη εβδομάδα) δεν ξεπέρασε τους 21 βαθμούς. Πρώτη στη βαθμολογία ήταν η Λάουρα Νάργες, η οποία με τη μεταμόρφωσή της και τις χορευτικές της φιγούρες, κατάφερε να συγκεντρώσει 35 βαθμούς.

Την ίδια βαθμολογία συγκέντρωσε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία εχθές ήταν εξαιρετικά αγχωμένη, μιας και έφτασε στο στούντιο, απευθείας μετά από το θέατρο, στις 21.20, και βγήκε αμέσως στο stage. Η έτερη (συνήθως) αργοπορημένη, η οποία επίσης φτάνει απευθείας από το θέατρο, για πρώτη φορά εχθές κατάφερε να φτάσει λίγο νωρίτερα, και να έχει χρόνο να περάσει από make up και hairstyling.

Τα διαλείμματα έβρισκαν τους διαγωνιζόμενους απλωμένους στους καναπέδες του στούντιο, με χαλαρή διάθεση, να κάνουν πλάκες ο ένας στον άλλο (όπως ακούμε, τα μεγαλύτερα πειραχτήρια αποδεικνύονται οι Γιώργος Τσαλίκης και Κέλλυ Κελεκίδου). Ο Κώστας Κρομμύδας, με την Άννα Πολύζου, κάνανε συνέχεια πλάκα μιλώντας με χαρακτηριστική, καρδιτσιώτικη προφορά (ο ηθοποιός είναι από τα Τρίκαλα και η χορεύτρια από την Καρδίτσα). Μάλιστα εχθές, που ήταν η γιορτή της Αγίας Άννας, οι διάφορες συνονόματες της παραγωγής (που είναι πολλές) είχαν φέρει πολλά γλυκά, για τους παρευρισκόμενους στο backstage, τα οποία στα διαλείμματα έδιναν κι έπαιρναν.

Διαβάστε ακόμα:
O Γιώργος Σεγρεδάκης μας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες της lady chic εμφάνισης της Ζέτας
Το απίστευτο ρεκόρ του Dancing With The Stars III
Ο Βασίλης Μπουλούμπασης αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για το εντυπωσιακό χτένισμα της Ζέτας!