To συγκλονιστικό ξέσπασμα του Hugh Jackman που κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα (video)

Γωγώ Φούντα
To συγκλονιστικό ξέσπασμα του Hugh Jackman που κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα (video)

Ο διάσημος ηθοποιός μιλάει για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του

Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει όμορφο, εντυπωσιακό και υπέρλαμπρο αλλά ο star της ταινίας Les Miserables, Hugh Jackman, απέδειξε περίτρανα ότι διαθέτει ανθρώπινη πλευρά και μάλιστα άκρως ευαίσθητη.

Ο διάσημος ηθοποιός λοιπόν, καλεσμένος στο US show 60 Minutes, ξέσπασε σε λυγμούς όταν ρωτήθηκε για την μητέρα του η οποία τον εγκατέλειψε όταν ήταν μόλις 8 ετών. «Δεν μπορώ να ξεχάσω την μέρα που μας άφησε. Θυμάμαι είχε μία πετσέτα στο κεφάλι της και μας είπε αντίο καθώς τα αδέρφια μου κι εγώ φεύγαμε για το σχολείο. Τότε δεν είχα καταλάβει ότι με αυτό τον τρόπο μας αποχαιρετούσε. Όταν επέστρεψα σπίτι δεν βρήκα κανέναν! Την επόμενη μέρα ήρθε ένα τηλεγράφημα από την Αγγλία το οποίο ήταν από την μητέρα μου. Έκτοτε δεν είχαμε νέα της».

Και συνέχισε την συγκλονιστική του εξομολόγηση: «Δεν πίστεψα ότι έφυγε για πάντα. Θεωρούσα ότι απλά είχε ανάγκη από ένα διάλειμμα. Ο πατέρας μου προσευχόταν κάθε βράδυ να επιστρέψει. Για αρκετά χρόνια πίστευα ότι θα γυρνούσε πίσω και όλα θα ήταν όπως πριν. Κάπου στην ηλικία των 13 έπαψα να ελπίζω. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου».

Ο Jackman ο οποίος πλέον έχει τη δικιά του οικογένεια την οποία και λατρεύει, δήλωσε ότι στήριγμά του όλα αυτά τα χρόνια ήταν μόνο ο πατέρας του: «Ο πατέρας μου στάθηκε βράχος στα παιδιά του. Από εκείνον έμαθα τα πάντα και κυρίως την αγάπη για την οικογένεια. Πρόσφατα ήρθα ξανά σε επαφή με την μητέρα μου η οποία μένει στο Norfolk. Για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν πίστεψα ότι δεν με αγαπούσε. Έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή, που απλά σταματάς να κατηγορείς τους άλλους για τις ατυχίες σου. Πλέον με την μητέρα μου συναντιόμαστε 3 με 4 φορές το χρόνο».

Διαβάστε επίσης:

Γιατί η Jessica Biel έχει νεύρα με την Anne Hathaway;

Oι πιο σέξι celebrity μπαμπάδες

Hugh Jackman: Σέξι κι όποιος αντέξει στις παραλίες της Αυστραλίας