Γιατί η Jessica Biel έχει νεύρα με την Anne Hathaway;

Γιατί η Jessica Biel έχει νεύρα με την Anne Hathaway;

Μια νέα κόντρα ξεδιπλώνεται στο Hollywood.

Μπορεί να παντρεύτηκε τον Justin Timberlake φέτος, να έκανε ένα πέρασμα από την ταινία «Hitchcock» και να έπαιξε στο πλευρό του Gerard Butler στην ταινία «Playing for Keeps», όμως, φαίνεται πως δεν είναι αρκετά για να είναι η Jessica Biel ευτυχισμένη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Αμερικανίδα ηθοποιός είναι εκνευρισμένη που δεν καταφέρνει να πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες ταινίες πέρα από μέτριες ρομαντικές κομεντί με την Anne Hathaway να την κερδίζει στα σημεία. H Jessica ήταν υποψήφια τόσο για τον ρόλο της Catwoman στην ταινία «The Dark Knight Rises», όσο και για εκείνον της Fantine στην ταινία «Les Miserables», ρόλους που τελικά κέρδισε η Anne Hathaway που ήδη ακούγεται έντονα ως δυνατή υποψήφιος των επερχόμενων βραβείων Oscar. Η Jessica ήταν υποψήφια και για ρόλο συμπρωταγωνίστριας στο πλευρό του Hugh Jackman για την ταινία «Wolverine», ρόλο που τελικά επίσης δεν κατάφερε να κερδίσει.

Έλλειψη ταλέντου ή απλά δεν έχει ακόμη ενσαρκώσει το ρόλο που θα απογειώσει την καριέρα της και θα την αποδεσμεύσει από τη μανιέρα των ρομαντικών κομεντί; Το μέλλον θα δείξει (αν δεν καταστραφούμε σε 10 ημέρες).

Διαβάστε επίσης:

Justin Timberlake-Jessica Biel: Η πρώτη φωτογραφία του γάμου τους

Τότε και τώρα: Πως ήταν η διάσημη νυφούλα Jessica Biel μερικά χρόνια πριν;

Η Kristen Stewart εξομολογείται: «Ακόμη αισθάνομαι πως ο κόσμος με μισεί»