Δείτε την gay αφίσα του Daniel Craig!

Γωγώ Φούντα
Δείτε την gay αφίσα του Daniel Craig!

O Daniel φυσάει όλο ερωτισμό τον καπνό στο πρόσωπο του Javier! Τυχαίο;

Θα μπορούσατε ποτέ να πιστέψετε ότι ο απόλυτος και ατσαλάκωτος πράκτορας James Bond, ο οποίος έχει πάντα στο πλευρό του τις ωραιότερες γυναίκες και σε κάθε του ταινία κοιμάται τουλάχιστον με 2-3 διαφορετικές, είναι gay;

Κι όμως, αφίσα που κυκλοφόρησε πρόσφατα, απεικονίζει τον 007, κατά κόσμον Daniel Craig να βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον κακό του Skyfall και αντίπαλο του Bond, Raoul Silva, τον οποίο υποδύεται ο Javier Bardem, φυσώντας του... λάγνα και όλο υποσχέσεις τον καπνό στο πρόσωπο!

Ωστόσο, για τους ορκισμένους φαν του βρετανού πράκτορα, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η συγκεκριμένη αφίσα είναι ψεύτικη και ουδεμία σχέση έχει με τους δύο πρωταγωνιστές ή την ταινία. Μάλιστα, η εικόνα έχει παρθεί από την αφίσα της επερχόμενης ταινίας The Girl With The Dragon Tattoo, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Craig μαζί με την Rooney Mara της οποίας την θέση εν προκειμένω παίρνει ο Bardem!

Όλο αυτό βέβαια δεν είναι τυχαίο, μιας και στο Skyfall και συγκεκριμένα σε σκηνή που μοιράζονται οι δύο πρωταγωνιστές, υπάρχει διάχυτος ερωτισμός μεταξύ τους, με τον Bardem να ακουμπάει το κεφάλι του στοργικά στο στέρνο του Craig! Οι δύο star πάντως σε συνεντεύξεις τους, άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο για ομοφυλοφιλικές τάσεις του Bond χαμογελώντας αινιγματικά.

Λέτε;

Διαβάστε επίσης:

H αγαπημένη σκηνή sex του Daniel Craig ήταν με μία... συνταξιούχο!

Daniel Craig: Οι χειρότερες φωτογραφίες της ζωής του

Ποια star επέλεξε ο Daniel Craig για το επόμενο Bond girl επειδή είναι πιο... «βρώμικη»; (video)