Οι διάσημοι χωρισμοί του 2012!

Οι διάσημοι χωρισμοί του 2012!

Κάνοντας τον.... αρνητικό απολογισμό της χρονιάς που φεύγει

Εκτός από πολλά καινούρια ζευγάρια, η χρονιά που πέρασε είχε και πολλά δράματα. Μεγάλους celebrity χωρισμούς που αν μη τι άλλο μας απασχόλησαν για πολύ καιρό. Ζευγάρια που κανείς δεν φανταζόταν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα, έδωσαν το οριστικό τέλος στη σχέση τους σπάζοντας μια για πάντα το γυαλί.

Άλλοι χρόνια παντρεμένοι, με παιδιά... άλλοι πάλι για χρόνια μαζί ή έστω εκεί που δήλωναν όρκους αιώνιου έρωτα και αγάπης μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Πάμε να κάνουμε μία ανασκόπιση, λοιπόν στο φλέγον αυτό ζήτημα, αν και μόνο στάχτες φαίνεται να έχουν μείνει από αυτά τα άλλοτε καυτά ζευγάρια της show-biz.

Tom Cruise και Katie Holmes

Κάποτε ο Tom Cruise χοροπηδούσε στον καναπέ της Oprah Winfrey διαλαλώντας τον έρωτα του για την κατά 17 χρόνια μικρότερη του ηθοποιό, Katie Holmes. Όλα έμοιαζαν παραμυθένια: το ρομάντζο, ο χλιδάτος γάμος στην Ιταλία, η γέννηση της κόρης τους Suri, τα εξώφυλλα, οι συνεντεύξεις. Σταδιακά οι φωτογραφίες του ευτυχισμένου ζευγαριού αντικαταστάθηκαν από φωτογραφίες με τις μοναχικές βόλτες της Katie Holmes με την κόρη της στη Νέα Υόρκη και λίγο πριν τα 50α γενέθλια του Tom Cruise τον περασμένο Ιούνιο, η Holmes υπέβαλλε αίτηση για διαζύγιο. Στην αρχή όλοι μιλούσαν για έναν συντετριμμένο Tom Cruise, για ένα διαζύγιο που θα μετατρεπόταν σε σκληρή δικαστική μάχη για την κηδεμονία του παιδιού καθώς επιθυμία της Holmes ήταν η κόρη της να ανατραφεί δίχως τις Αρχές της αίρεσης που ακολουθεί ο Tom Cruise, της Σαϊεντολογίας, αλλά τελικά όλα έληξαν ομαλά. Έτσι κι αλλιώς δεν άλλαξαν και πολλά, η 33χρονη Katie Holmes συνεχίζει τις βόλτες με την Suri στη Νέα Υόρκη όπως συνέβαινε και πριν χωρίσει επίσημα με τον σταρ του Χόλυγουντ.

Heidi Klum και Seal

Το δημοφιλές ζευγάρι που κάθε χρόνο ανανέωνε τους όρκους αγάπης και αφοσίωσης του, δεν ξέφυγε από τα «7 χρόνια φαγούρας» κι έτσι τον Ιανουάριο του 2012 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μετά από 7 χρόνια έγγαμου βίου. Στο διάστημα αυτό απέκτησαν τρία παιδιά ενώ μεγάλωναν από κοινού την κόρη που είχε αποκτήσει η Klum από την προηγούμενη σχέση της με τον Ιταλό μεγιστάνα, Flavio Briatore. Στην κοινή ανακοίνωση που δόθηκε στον Τύπο για το διαζύγιο τους, τόνισαν πως ο χωρισμός είναι φιλικός και πως προτεραιότητα είναι τα παιδιά τους. Η Heidi πάντως ακολούθησε το παράδειγμα της Whitney Houston, στην ταινία «The Bodyguard« αφού γρήγορα βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του σωματοφύλακά της.

Adam Levine και Anne Vyalitsyna

O front man του συγκροτήματος Maroon 5 έχει δηλώσει σε συνέντευξη του στο περιοδικό Details πως είναι λάτρης του γυναικείου φύλου και κάπως έτσι εξηγείται η αδυναμία που έχει στους Αγγέλους της Victoria Secret. Έτσι, αφού χώρισε την επί 2 έτη αγαπημένη του, μοντέλο Anne Vyalitsyna, έκανε μια βόλτα μέχρι τα casting της διάσημης εταιρείας εσωρούχων και βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Behati Prinsloo, επίσης μοντέλο της Victoria Secret. Τουλάχιστον είναι σταθερός στα γούστα του.

Sinead O" Connor και Barry Herridge

Η Sinead O" Connor πάντοτε προκαλούσε με δηλώσεις, πράξεις (έχει μείνει στην ιστορία η σκηνή που έσκισε μπροστά στις κάμερες την φωτογραφία του τότε Πάπα Ιωάννη Παύλου του Β') και το 2012 προκάλεσε με τον γάμο της αφού παντρεύτηκε στον Las Vegas τον αγαπημένο της Barry Herridge για να τον χωρίσει 16 μέρες αργότερα. Παρόλο που έγινε μια επανασύνδεση, η αποτυχημένη απόπειρα οδήγησε την Sinead O" Connor να δηλώνει δημόσια μέσω του site της πως «δεν πρόκειται ποτέ να ξανασυνδεθώ ερωτικά με κάποιον».Μάλλον πρόλαβε να δεθεί πολύ με τον σύζυγό της στις 16 μέρες που έμειναν παντρεμένοι...

Johnny Depp και Vanessa Paradis

Και ναι φίλες μου, το αγόρι αυτό, που δεν είναι πλέον και τόσο αγόρι αφού έσβησε φέτος 48 κεράκια στην τούρτα του, είναι πλέον ελεύθερο. Οφείλω να ομολογήσω πως ο Johnny Depp ήταν ταιριαστό ζευγάρι με την επί 14 χρόνια σύντροφο και μητέρα των παιδιών του, Γαλλίδα ηθοποιό Vanessa Paradis. Οι φήμες για τον χωρισμό τους ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2012, έτσι κι αλλιώς είχαν να εμφανιστούν δημόσια μαζί από το 2011, και τελικά επιβεβαιώθηκαν τον περασμένο Ιούνιο. Το πρώην ζευγάρι έκανε λόγο για φιλικό χωρισμόκαι ζήτησαν από τον Τύπο να σεβαστεί την ιδιωτική ζωή τους, καθώς κύριος στόχος τους είναι να προστατεύσουν τα παιδιά τους, Lily-Rose, 13 ετών, και Jack, 9 ετών.

Bradley Cooper-Zoe Saldana

Ο ωραίος και η ωραία, έβγαιναν για μόλις τρεις μήνες και πρόλαβαν να αποφασίσουν ότι δεν ταιριάζουν, παρά το γεγονός ότι η Zoe είχε γνωρίσει την μητέρα του συντρόφου της. Μικρό το κακό, καθώς ο διάσημος γόης δε φημίζεται και για το σταθερό του χαρακτήρα του!

Εva Longoria-Eduardo Cruz

Μετά το διαζύγιό της από τον Tony Parker, η διάσημη ηθοποιός πίστεψε ότι βρήκε τον έρωτα και τη σταθερότητα στο πρόσωπο του μικρού αδερφού της Penelope Cruz. Έπρεπε όμως να ξέρει εξ' αρχής ότι οι Ισπανοί φημίζονται για το φλογερό τους ταπεραμέντο. Οι δυο τους, έμειναν μαζί ένα χρόνο και σύμφωνα με πληροφορίες παραμένουν φίλοι.

Αγγελική Ηλιάδη και Κώστας Μηλιωτάκης

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στις αρχές του καλοκαιριού η είδηση ότι Αγγελική Ηλιάδη και Κώστας Μηλιωτάκης αναβάλλουν τον γάμο τους. Γάμο περιμέναμε, χωρισμός μας βρήκε ενώ όλοι περιμέναμε στέφανα και μαθαίναμε νέα για το νυφικό, τις προετοιμασίες και... την πρόβα που είχαν κάνει!​ Το ζευγάρι είχε ορίσει ημερομηνία γάμου την 3η Ιουνίου, την ίδια ημέρα που έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι λόγω διαδικαστικών προβλημάτων ,ο γάμος θα γινόταν αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Η τραγουδίστρια τρισευτυχισμένη είχε συζητήσει με τον Βρεττό Βρεττάκο το σχέδιο του νυφικού της, αλλά σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο μουσικοσυνθέτης ερωτεύτηκε νεαρή αοιδό από την Θεσσαλονίκη, η οποία μπήκε στη ζωή του τους τελευταίους δύο μήνες. Τότε, δηλαδη, που αναβλήθηκε για πρώτη φορά ο γάμος τους. Μάλιστα, ο Μηλιωτάκης έχει μετακομίσει από το σπίτι που έμεναν μαζί στα νότια προάστια.

Άριελ Κωνσταντινίδη και Σωκράτης Αλαφούζος

Πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησιάς και ενώ ετοίμαζαν το σπιτικό τους, για δεύτερη φορά χώρισαν ο Σωκράτης Αλαφούζος και η Άριελ Κωνσταντινίδη. Την είδηση και τις φήμες επιβεβαίωσε στη κάμερα του Star η ηθοποιός τον Ιούλιο, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για το τέλος της σχέσης τους "Ναι ισχύει! Αυτά είναι μέσα στη ζωή. Κλείνουν κύκλοι και ανοίγουν άλλοι" είπε η Άριελ προσθέτοντας ότι "ποτέ δεν είσαι καλά μετά από ένα χωρισμό"...

Γιώργος Σαμπάνης και Πατρίτσια- Μίλικ Περιστέρη

Στους 18 μήνες που κράτησε η σχέση, τους βομβάρδιζαν με ερωτήσεις για επικείμενο γάμο και τώρα... όχι μόνο δεν παντρεύονται αλλά από ότι φαίνεται δεν είναι καν μαζί. Το νεαρό ζευγάρι χώρισε το καλοκαίρι, μιας και ο τραγουδιστής εθεάθη στην Κρήτη, όπου και έχει πάει για δουλειές, με άλλη "παρέα".. Λίγο κράτησε και αυτός ο έρωτας αφού ο τραγουδιστής και πάλι είναι μόνος.

Νίνα Λοτσάρη και Κωνσταντίνος Σκορδάλης

Μετά από ένα ολέθριο καλοκαίρι και 7 χρόνια γάμου, το διάσημο ζευγάρι με τα 2 παιδιά αποφάσισε να χωρίσει. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και δείχνουν την τραγουδίστρια Νίνα Λοτσάρη να αγκαλιάζεται και να φιλιέται με πάθος με άγνωστο νεαρό σε κατάμεστη παραλία της Κέρκυρας, ήταν η απάντηση σε όσους αναρωτιούνταν αν οι φήμες για το χωρισμό της τραγουδίστριας με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Σκορδάλη ήταν αληθινές ενώ εκείνος υποστήριζε πως όλα μεταξύ τους ρέουν ομαλά και ο έρωτας καίει άσβεστος. Πλέον και οι δύο τραβούν δρόμους χωριστούς αλλά παραμένουν ενωμένοι σαν οικογένεια για τα παιδιά τους.

*Bonus κατηγορία: Robert Pattinson- Kristen Stewart

Μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι μαζί αλλά ποιος μπορεί να ξεχάσει το σήριαλ που ξέσπασε μετά την αποκάλυψη για το μίνι κέρατο της Kristen με τον σκηνοθέτη της στην ταινία Snowhite , Rupert Sanders. Κλάματα, κατάθλιψη, τιμωρία της σιωπής από μεριάς του κερατωμένου γόη και εκκλήσεις συγχώρεσης από την Μοιχαλίδα νεαρά. Τελικά, τα κατάφερε και ο γλυκός βρυκόλακας την δέχτηκε πίσω. Αυτή τη στιγμή είναι στα καλύτερά τους, πιο ερωτευμένοι και σίγουροι από ποτέ... υποτίθεται! Εμάς πάντως το λάδι μας το έβγαλαν!

Διαβάστε ακόμη:

Kate Winslet: Παντρεύτηκε κρυφά! Ποιος ο ρόλος του Leonardo DiCaprio;

H Rihanna τα ξανάφτιαξε με τον Chris Brown (φωτός)