Kate Winslet: Παντρεύτηκε κρυφά! Ποιος ο ρόλος του Leonardo DiCaprio;

Kate Winslet: Παντρεύτηκε κρυφά! Ποιος ο ρόλος του Leonardo DiCaprio;

Ο τρίτος γάμος της σταρ έγινε χωρίς να το καταλάβει κανείς

Η Kate Winslet παντρεύτηκε τον αγαπημένο της (και ανηψιό του Sir Richard Branson), Ned RocknRoll, στη Νέα Υόρκη. Την 37χρονη ηθοποιό παρέδωσε ο συμπρωταγωνιστής της στον Τιτανικό, και καλός της φίλος, Leonardo DiCaprio.

Εκπρόσωπος Τύπου της ηθοποιού είναι στην MailOnline: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η Kate Winslet παντρεύτηκε τον Ned Rock'nRoll στις αρχές του μήνα σε μία ιδιωτική τελετή, στην οποία παραβρέθηκαν τα δύο της παιδιά και πολύ λίγοι φίλοι και συγγενείς. Το ζευγάρι έχει αρραβωνιαστεί από το καλοκαίρι».

Η τελετή, μάλιστα, ήταν τόσο κρυφή, που λέγεται ότι ούτε οι γονείς της Winslet δεν γνώριζαν ότι η κόρη του παντρευόταν για τρίτη φορά. Ο πατέρας του γαμπρού, δήλωσε στην εφημερίδα The Sun: «Δεν είναι κάτι που γνωρίζω- αλλά τίποτα δεν θα μου έκανε εντύπωση με αυτούς τους δύο». Αυτός δεν είναι ο πρώτος γάμος που η -βραβευμένη με Όσκαρ- ηθοποιός φρόντισε να κρατήσει κρυφό. Το 2003 παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη Sam Mendes σε ένα νησί της Καραϊβικής παρουσία μόνο της κόρης της, Mia, και τριών καλών φίλων.

Διαβάστε ακόμα:
Kate Winslet: Βραβεύτηκε από την βασίλισσα Ελισάβετ
Δείτε το δοκιμαστικό της Kate Winslet για τον Τιτανικό,15 χρόνια μετά
Ποιοι διάσημοι φίλοι της Kate Winslet «καπελώθηκαν» για... καλό σκοπό;