Mila Kunis: Η πιο sexy γυναίκα του κόσμου, δεν πολυβλέπεται χωρίς «ρετούς»...

Mila Kunis: Η πιο sexy γυναίκα του κόσμου, δεν πολυβλέπεται χωρίς «ρετούς»...

H δικαίωση Demi μου έφτασε, έστω και αργά!

Και ήρθαν οι φωτογραφίες-πιστοποίηση του μεγάλου έρωτα για πολλοστή φορά. Όχι μόνο επιβεβαιώνεται ότι έρως τυφλός εστί αλλά δικαιώνεται και η Demi- το κορίτσι- και με το παραπάνω!

O Ashton να πάει Kutcher και η μη μου Mila- τε το πρωί Kunis, έβγαλαν βόλτα το σκύλο και εμείς απλά παρατηρούμε τις εμφανίσεις τους...

Για του λόγου το αληθές, τα παιδιά είναι νέα κι ερωτευμένα και βγάζουν εκατομμύρια δολάρια με το που η κάμερα θα γράψει ON. Λίγος λόγος μας πέφτει. Θα ξαναπούμε επίσης τα κλασικά περί σταρ και Hollywood icons: Δεν είναι τίποτα περισσότερο από φυσιολογικοί άνθρωποι. Ναι! Δεν αντιλέγουμε, ίσα ίσα που υποστηρίζουμε.

Δεν αντέχουμε όμως να μη φωνάξουμε: «Καλέ είναι δυνατόν να είναι αυτή η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο;!»

Την βλέπεις άβαφτη και μένεις με το στόμα ανοιχτό. Κυριολεκτικά- τουλάχιστον σε σχέση με το ρετουσαρισμένο image των φωτογραφίσεων. Τουλάχιστον σε σχέση με αυτό το αψεγάδιαστο λείο προσωπάκι που βλέπουμε στις ταινίες και στο κόκκινο χαλί. Και καταλήγουμε στο «Τι σου κάνει αγάπη μου λίγη φωτογένεια με ένα επαγγελματικό make-up σε συνδυασμό με το κατάλληλο image magagement»!

Καταλαβαίνουμε πως είναι ένα νεαρό κορίτσι που απλώς ξύπνησε το πρωί και βγήκε άβαφτο έξω αγκαλιά με τον αγαπημένο της, όπως πάρα πολλές κοπέλες κυκλοφορούν έτσι καθημερινά- αλλά όταν αυτή η πραγματικότητα καταλαμβάνει τον τίτλο της πιο καυτής γυναίκας στον κόσμο... αλλάζει λίγο το θεματάκι. Δε νομίζετε;

Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δύο τους είναι αρκετά cool τόσο μεταξύ τους όσο και μπροστά στους παπαράτσι, ακόμη και με τις φόρμες τους, εντελώς out of bed!

*Άλλο ένα σιγουράκι είναι πως η Demi Moore θα κορνιζάρει αυτές τις φωτό της Mila!

Διαβάστε ακόμη:

Στα χνάρια της Hathaway: Άλλη μια σταρ χωρίς εσώρουχο!

Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η πιο επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο για το 2012!