Το παράπονο της Victoria Beckham: Οι άντρες ήθελαν απλά να με... χτενίσουν

Γωγώ Φούντα
Το παράπονο της Victoria Beckham: Οι άντρες ήθελαν απλά να με... χτενίσουν

H star σε μία εκ βαθέων... εξομολόγηση!

Mπορεί σήμερα να είναι μία από τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη και να είναι παντρεμένη με έναν supesexy και επίσης διάσημο άντρα και να έχουν φτιάξει μία υπέροχη οικογένεια με τέσσερα πανέμορφα παιδιά, αλλά τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι για τη Victoria Beckham.

H fashion designer και πρώην star των Spice Girls άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την περίοδο που όλος ο κόσμος την ήξερε ως posh spice αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με το αντίθετο φύλο: «Κάποτε υπήρχε ένα concept όπου κάθε γυναίκα έγραφε ότι ήθελε να είναι μία από εμάς και κάθε άντρας ότι ήθελε να βγούμε ραντεβού. Όχι ότι φυσικά επέλεγαν εμένα! Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι ήθελαν απλά να με χτενίσουν»!

Η Vic εκτός από τη σχέση της με τους άντρες, αναφέρθηκε και στο παρατσούκλι της ως Posh Spice: «Με φώναζαν έτσι επειδή μου άρεσε η πολυτέλεια, τα ακριβά εστιατόρια και τα ωραία ρούχα. Η αλήθεια είναι ότι μέσα από αυτό δημιουργήθηκε μία πολύ δυνατή εικόνα η οποία ακόμα και σήμερα με ακολουθεί. Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να κοιτάζεται με τις ώρες στον καθρέφτη χωρίς να έχω κάπου επίσημα να πάω»!

Διαβάστε επίσης:

O Romeo Beckham στη νέα Burberry καμπάνια

Victoria Beckham- Nicole Richie: ποια φόρεσε καλύτερα το balenciaga πουλόβερ;

Ποια διάσημη star σνόμπαρε επιδεικτικά τις πρώην κολλητές της;