Κim Kardashian: Θα γίνει μητέρα σε λίγους μήνες;

Γωγώ Φούντα
Κim Kardashian: Θα γίνει μητέρα σε λίγους μήνες;

Tα πάχη της star μόλις δικαιολογήθηκαν!

Το έχουμε φάει το κορίτσι για την ελαφρώς πληθωρική του σιλουέτα και να που τώρα όλα εξηγούνται! Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό η Kim Kardashian, όχι ότι ήταν ποτέ της ανορεξική, αλλά είχε βάλει αρκετά κιλά παρά το γεγονός ότι η ίδια διατυμπάνιζε ότι σκόπευε να ξεκινήσει αυστηρή δίαιτα ενόψει εορτών!

Kαι να λοιπόν που έρχεται η δικαίωσις για την reality star καθώς σύμφωνα με έντονη φημολογία, περιμένει το πρώτο της παιδί! Εκτός φυσικά από το θέμα των κιλών, τον τελευταίο καιρό έχει κόψει εντελώς το ποτό ενώ πρόσφατα άτομο από το φιλικό της περιβάλλον την ρώτησε ανοιχτά αν είναι έγκυος και εκείνη περιορίστηκε απλά στο να χαμογελάσει ντροπαλά: «Η Kim σκοπεύει προς το παρόν να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μυστική. Είναι πολύ ενθουσιασμένη όπως και ο Kanye και η υπόλοιπη οπικογένεια Kardashian», αποκαλύπτει άτομο από το περιβάλλον του διάσημου ζεύγους.

Σε περίπτωση που είναι αλήθεια, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε το βρέφος από την πρώτη ώρα της γέννησής του! Μη σας πούμε ότι θα προβληθεί σε απευθείας σύνδεση και ο τοκετός!

Διαβάστε επίσης:

Kim Kardashian: η καθημερινότητα της ριάλιτι star μέσα από τις αμέτρητες φωτογραφίες της

Τα άλλοτε sexy οπίσθια της Kim Kardashian έγιναν τεράστια

Kim Kardashian: Την κατηγορούν ότι καταστρέφει την καριέρα του Kanye