Ποια διάσημη ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι θεωρεί γελοίο τον εαυτό της στις ερωτικές σκηνές;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι θεωρεί γελοίο τον εαυτό της στις ερωτικές σκηνές;

Kαι για ακόμη μία φορά προκάλεσε ποικίλα σχόλια;

Eίναι μία star η οποία βρίσκεται μονίμως στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας και όχι πάντα για τις ταινίες της! Ο λόγος για την Kristen Stewart η οποία είτε με το γνωστό σκάνδαλο, είτε με τις δηλώσεις της οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν από πικάντικες μέχρι προκλητικές, καταφέρνει πάντα να τραβάει το ενδιαφέρον του Τύπου.

Τελευταίο της χτύπημα, ήταν οι δηλώσεις της σχετικά με την νέα της ταινία On The Road η οποία άρχισε να προβάλλεται στους κινηματογράφους την Παρασκευή και σύμφωνα με την ίδια είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το Twillight. Μιλώντας λοιπόν για την ταινία, είπε: «Η σκηνή του χορού μαζί με τον συμπρωταγωνιστή μου, ήταν πολύ πιο αγχωτική και τρομακτική για μένα απ' όλες τις σκηνές sex της ταινίας. Ήταν γρήγορη και ένιωθα το έδαφος από κάτω μας να πάλλεται! Ήταν καταπληκτικά».

Όσον αφορά στις ερωτικές σκηνές δήλωσε: «Για να είμαι ειλικρινής, αν απομονώσεις τις ερωτικές μιας ταινίας, φαίνεται γελοίο να προσπαθείς να προσποιηθείς ότι κάνεις sex! Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να βλέπω τον εαυτό μου! Ωστόσο, αν μπεις στο κλίμα της ταινίας όλα φαίνονται πιο φυσικά».

Διαβάστε επίσης:

H Kristen Stewart εξομολογείται τον έρωτά της για τον Robert Pattinson

Αντιγράψτε το look: τα sexy cat eyes της Kristen Stewart

Είδηση ΣΟΚ: Η Stewart και ο Pattinson, περιμένουν παιδί;