Justin Bieber-Selena Gomez: Καυτά φιλιά στο αεροδρόμιο!

Γωγώ Φούντα
Justin Bieber-Selena Gomez: Καυτά φιλιά στο αεροδρόμιο!

Το διάσημο ζεύγος είναι μαζί και πιο ερωτευμένο από ποτέ!

Μπορεί να έκαναν ένα διάλειμμα από τη σχέση τους, αλλά όπως όλα δείχνουν ο έρωτάς του είναι τόσο δυνατός που δεν μπορεί ο ένας μακριά από τον άλλο. Ο λόγος για τον Justin Bieber και την Selena Gomez τους οποίους ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε σε τρυφερές περιπτύξεις και μάλιστα σε δημόσιο χώρο!

Το νεαρό ζεύγος λοιπόν, βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Salt Lake City και αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, έδειξαν τον έρωτά τους δίχως φόβο και πάθος ανταλλάσοντας φιλιά, με τη Selena μάλιστα να κάθεται στα πόδια του Justin αγκαλιάζοντάς τον όλο λατρεία!

Αυτή είναι και η πρώτη δημόσια επίδειξη αγάπης του ζευγαριού, έπειτα από την πρόσφατη επανασύνδεσή του. Και μπορεί οι περισσότεροι να χάρηκαν με την ευτυχή κατάληξη, κάποιες θαμάστριες του Bieber όμως, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν ότι η Selena βρίσκεται και πάλι μέσα στα... πόδια τους, έστειλαν κάποια όχι και τόσο φιλικά μηνύματα στη διάσημη τραγουδίστρια, μέσω Twitter: «Γύρνα στους φίλους και την οικογένειά σου. Άσε τον Justin να αναπνεύσει και βγάλε τη γλώσσα σου από το λαιμό του» αλλά και ένα ακόμη πιο σκληρό: «Η σχέση σας είναι πιο ψεύτικη και από το πρόσωπο της Joan Rivers»!

Kαι μη χειρότερα...

Διαβάστε επίσης:

Γιατί γδύνεται στη σκηνή ο Justin Bieber;

Πόσο αξίζουν τα γεννητικά όργανα του Justin Bieber

Είδηση σοκ: άγνωστοι σχεδίαζαν τη δολοφονία του Justin Bieber