Στα χνάρια της Kim: Ποια pop star πλαταίνει δίχως... αύριο;

Γωγώ Φούντα
Στα χνάρια της Kim: Ποια pop star πλαταίνει δίχως... αύριο;

Και δεν εννοεί να το συνειδητοποιήσει;

Eίναι πλέον σίγουρο! Εκεί στο Hollywood φυσάει ένας αέρας διαφορετικός και δυστυχώς δεν είναι... ανανέωσης! Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι όλο και περισσότερες celebrities έχουν βαλθεί να τετραγωνίσουν τον κύκλο και μάλιστα τα καταφέρνουν μια χαρά;

Θα μας πείτε, ότι εμείς ως μεσογειακός λαός θα έπρεπε να είμαστε επιεικείς με τις πλούσιες καμπύλες και δη τους πλούσιους γοφούς, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να φοράμε ρούχα τα οποία μόνο στην Kate Moss θα ταίριαζαν!

Μετά λοιπόν την Kim Kardashian η οποία παρά το γεγονός ότι όσο πάει και πλαταίνει, χωρίς φυσικά να ακολουθούν την ανάλογη οδό και τα ρούχα της τα οποία παραμένουν θεόστενα και άκρως εφαρμοστά, είχαμε και νέο κρούσμα αφρατοτσουπωτής star η οποία πάσχει από οξεία έλλειψη αυτογνωσίας! H Nicki Minaj λοιπόν, ήταν η επίτιμη καλεσμένη στο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο Webster Hall στη Νέα Υόρκη και έβαλε σκοπό ζωής οι διοργανωτές να θρηνήσουν... θύματα!

H διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, επέλεξε να φορέσει ότι πιο στενό και αποκαλυπτικό για την άγια αυτή νύχτα, με αποτέλεσμα να μοιάζει περισσότερο με stripper, και άσχημη μάλιστα, παρά με star της μουσικής. Και μπορεί να ξεπεράσαμε τον κορσέ και το στήθος της που απειλούσε ανά πάσα ώρα και στιγμή να πεταχτεί έξω, αλλά η πίσω της όψη με το διαφανές κολάν και το στρινγκ να ασφυκτιά στα τεράστια οπίσθιά της, κυριολεκτικά έκοψε την ανάσα και προκάλεσε ποικίλα σχόλια, αρνητικά πάντα!

Αφήστε βρε κορίτσια τα κολάν στην άκρη... Ή τουλάχιστον φορέστε πιο μακριές μπλούζες!

Διαβάστε επίσης:

Οι χειρότερες στιλιστικά εμφανίσεις Ελλήνων και ξένων σταρ μέσα στο 2012

Nicki Minaj-Ricky Martin: Μαζί για καλό σκοπό

Μariah Carey-Nicki Minaj: Παραλίγο να παίξουν... ξύλο στις οντισιόν του American Idol (video)