Stars και σχολείο: Ποιοι celebrities υπήρξαν συμμαθητές;

Γωγώ Φούντα
Stars και σχολείο: Ποιοι celebrities υπήρξαν συμμαθητές;

Όταν ο κόσμος είναι όντως πολύ μικρός!

Mπορεί πλέον να τους συνδέει η λάμψη, η φήμη και το χρήμα, και μπορεί να συνυπάρχουν σε εξώφυλλα περιοδικών και σε glamorous πάρτι, αλλά κάποιοι από τους μεγαλύτερους star διεθνώς, έχουν πιο στενούς και άρρηκτους δεσμούς! Bλέπετε, πολλοί από αυτούς, έχουν υπάρξει συμμαθητές στο μακρινό και όχι τόσο αθώο παρελθόν, χωρίς φυσικά να ήταν σε θέση να γνωρίζουν τη διασημότητα που θα αποκτούσαν στη συνέχεια. Αράγε ήταν φίλοι από τα σχολικά χρόνια, ή ανήκαν σε... αντίπαλες παρέες; Ας πάμε να δούμε...

1. Nicole Kidman-Naomi Watts: Παρά το γεγονός ότι η Kidman γεννήθηκε στην Hawaii μετακόμισε με τους δικούς της στην Αυστραλία όταν ήταν τεσσάρων ετών. Μάλιστα οι δύο star του Hollywood ήταν συμμαθήτριες από τα γυμνασιακά τους χρόνια και από τότε είναι οι καλύτερες φίλες! Εκτός του ότι η Nicole βοήθησε πολύ τη Naomi με την καριέρα της, όταν η Kidman κέρδισε το 2003 το Oscar πρώτου γυναικείου ρόλου ένας από τους πρώτους ανθρώπους που πήρε τηλέφωνο αμέσως μετά, ήταν η διάσημη κολλητή της.

2. Jennifer Aniston-Chaz Bono: Την Jennifer την ξέρουμε και την αγαπάμε. Αυτός που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ο συμμαθητής της διάσημης ηθοποιού, ο οποίος κατά τα σχολικά χρόνια ήταν... συμμαθήτρια! Μπερδευτήκατε; Αναφερόμαστε στην κόρη της διάσημης τραγουδίστριας Cher η οποία πριν λίγα χρόνια έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου! Mάλιστα, η Jen και η Chastity, όπως έλεγαν τότε τον Chaz, ήταν κυριολεκτικά αυτοκόλλητες! Άγνωστο παραμένει αν ακόμα κάνουν παρέα. Σίγουρα πάντως δεν θα μιλάνε για... παπούτσια!

3. David Duchovny-John F. Kennedy Jr: Σύμφωνα με το σενάριο της σειράς που έκανε διάσημο τον Duchovny, το The X-files, η πρώτη λέξη που ξεστόμισε ως παιδί ο χαρακτήρας που υποδυόταν, Fox Mulder ήταν το όνομα του Προέδρου των ΗΠΑ, JFK! Καθόλου τυχαίο αν σκεφτεί κανείς ότι ο διάσημος ηθοποιός υπήρξε συμμαθητής και μάλιστα κολλητός φίλος με τον γιο του προέδρου και αδικοχαμένο John F. Kennedy Jr. Μάλιστα στην παρέα υπήρχε και τρίτος, ο ηθοποιός Jason Beghe ο οποίος σήμερα συμπρωταγωνιστεί με τον Duchovny στη σειρά Californication.

4. Cameron Diaz-Snoop Dogg: Η σέξι ηθοποιός αποκάλυψε πριν ένα χρόνο σε διάσημη εκπομπή, ότι ήταν συμμαθήτρια με τον ράπερ Snoop Dogg σε γυμνάσιο της California. «Ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερός μου και θυμάμαι ότι ήταν κοκκαλιάρης και φορούσε μονίμως φαρδιά ρούχα» είπε η Diaz. Μάλιστα, προχώρησε και σε αποκαλύψεις λέγοντας: «Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι μου είχε πουλήσει μαριχουάνα! Λίγο καιρό αργότερα ο ράπερ επιβεβαιώσε το γεγονός». Αυτό θα πει δεσμοί... αίματος!

5. Lady GaGa-Nicky Hilton: Mπορεί οι δύο διάσημες κυρίες να ήταν συμμαθήτριες, αλλά η Lady GaGa παραδέχτηκε ότι δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις με τη γνωστή κληρονόμο: «Ήταν πολύ όμορφες και πολύ καθαρές! Είναι αστείο αλλά ο Τύπος υποστηρίζει ότι ήμουν συμμαθήτρια και με τις δύο όμως η Paris ήταν μεγαλύτερη απο μένα και την είχα δει ελάχιστες φορές. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ήταν πάντα στην εντέλεια. Εγώ ήμουν αρκετά περίεργη και σίγουρα όχι όμορφη όπως αυτές. Η αλήθεια είναι πάντως ότι υπήρξαν η αφορμή για να αλλάξω και να γίνω πιο... γυναίκα»!

6. Charlie Sheen-Rob Lowe-Robert Downey Jr-Sean Penn: 'Η αλλιώς το σχολείο των star και σίγουρα των χαρισματικών αλλά και προβληματικών παιδιών! Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, οι τέσσερις διάσημοι ηθοποιοί φοίτησαν στο γυμνάσιο της Santa Monica και ήταν μάλιστα φίλοι! Ο Lowe αναφέρει στην αυτοβιογραφία του: «Ο Charlie για κάποιο λόγο φορούσε μονίμως αλεξίσφαιρο γιλέκο γιατί φοβόταν τις συμμορίες. Παρόλα αυτά, ήταν μεγάλο σπασικλάκι! Ήθελε να γίνει παίκτης του... baseball»!

Διαβάστε επίσης:

Η Jennifer Aniston κάνει ηλιοθεραπεία σε "άκομψες" στάσεις

H Lady Gaga αγόρασε την ντουλάπα του Michael Jackson

Οι πιο... «προβληματικοί» celebrities που αγαπήσαμε!