Η Victoria μας δείχνει πώς να χάσουμε τα κιλά των γιορτών!

Γωγώ Φούντα
Η Victoria μας δείχνει πώς να χάσουμε τα κιλά των γιορτών!

Απώλεια κιλών και στροφή στη... φύση!

Αν νομίζατε ότι μόνο εσείς αντιμετωπίζετε τον εφιάλτη της απώλειας των... εορταστικών κιλών, είστε βαθιά νυχτωμένες! Stars όπως η Victoria Beckham, φυσικά, αλλά και η Britney Spears, μπαίνουν κάθε χρόνο στο τριπάκι της δίαιτας αμέσως μετά το φαγοπότι των γιορτών, και μάλιστα αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, τα καταφέρνουν μια χαρά!

Πως όμως καταφέρνουν να χάνουν τόσο εύκολα τα περιττά κιλά; Το μυστικό τους έπαψε πλέον να είναι μυστικό κι εμείς το μάθαμε για εσάς και μόνο! Όλα έχουν να κάνουν με την μητέρα φύση και πιο συγκεκριμένα τα... φύκια! Το προιόν λοιπόν, το οποίο είναι γνωστό ως Quantrim αποτελείται από ένα κοινό θαλάσσιο φυτό και ένα φυτό ονόματι Sticky Willies.

Η συνταγή, η οποία είναι γνωστή ήδη από το 1913 είναι από τα πιο αποτελεσματικά προιόντα αδυνατίσματος, το οποίο τα τελευταία χρόνια είναι πολύ δημοφιλές ανάμεσα στις μεγαλύτερες star παγκοσμίως. Σύμφωνα με τους ειδικούς τα συστατικά του προιόντος αυξάνουν τον μεταβολισμό του οργανισμού με αποτέλεσμα να καίγονται περισσότερες θερμίδες.

Εκπρόσωπος της εταιρείας υποστηρίζει: «Είναι ένα απολύτως ασφαλές και φυσικό προιόν το οποίο βοηθάει να φτάσει κάποιος το ιδανικό του βάρος. Έχει την ικανότητα να μειώνει το αίσθημα της πείνας να αυξάνει τον μεταβολισμό και την ενέργεια ενώ παράλληλα καίει θερμίδες και λίπος».

Για να το προτιμά η Victoria, κάτι θα ξέρει!

Διαβάστε επίσης:

Το παράπονο της Victoria Beckham: Οι άντρες ήθελαν απλά να με... χτενίσουν

O 10χρονος γιός του Beckham, Romeo, είναι ήδη fashion icon!

Victoria Beckham- Nicole Richie: ποια φόρεσε καλύτερα το balenciaga πουλόβερ;