Σε ποια διάσημη κοκκινομάλλα του Hollywood είχαν πει ότι θα είναι χάλια με κόκκινα μαλλιά;

Σε ποια διάσημη κοκκινομάλλα του Hollywood είχαν πει ότι θα είναι χάλια με κόκκινα μαλλιά;

Κι όμως, οι ατζέντηδές της είχαν συμβουλεύσει την ηθοποιό να παραμείνει ξανθιά

«Όταν ξεκίνησα το modeling ήμουν ξανθιά. Μετά, έκλεισα μία δουλειά και οι πελάτες ήθελαν να βάψω τα μαλλιά μου κατακόκκινα. Πάντα ήθελα να γίνω κοκκινομάλλα, αλλά από το πρακτορείο μου μού είπαν "Δείχνεις απαίσια, είναι πολύ άσχημα, δεν μπορείς να έχεις κόκκινα μαλλιά"». Κι όμως, αυτό δήλωσε μία από τις διασημότερες –αυτή την στιγμή- κοκκινομάλλες του Hollywood.

Παρά τις αρχικές (αρνητικές) αντιδράσεις, η πρωταγωνίστρια αποφάσισε να διατηρήσει το κόκκινο χρώμα των μαλλιών της αφού αυτό την έκανε να ξεχωρίζει από άλλα μοντέλα, φέρνοντάς της περισσότερες δουλειές. Ο λόγος για την Christina Hendricks, η οποία μίλησε για την κόκκινη κόμη της στη Daily Mail.

hendricks


«Δεν μπορούσα να αλλάξω το χρώμα των μαλλιών μου για δύο μέρες, και εντωμεταξύ είχα διάφορες οντισιόν. Κατέληξα να κλείνω αμέσως δύο ή τρεις δουλειές, αφού οι κοκκινομάλλες ήμασταν ελάχιστες. Τότε σκέφτηκα ότι πρέπει να το κρατήσω αυτό. Πιστεύω ότι (το κόκκινο χρώμα) βοηθάει τους άλλους να σε ξεχωρίσουν, μέσα σε μία θάλασσα προσώπων», είπε η πρωταγωνίστρια του Mad Men.

Διαβάστε ακόμα:
Christina Hendricks: Ποιό εξωφρενικό ποσό έδωσε για την τσάντα της;
Christina Hendricks: Η σέξι γραμματέας των Mad Men δίνει στυλιστικές συμβουλές
Που ήταν η Christina Hendricks πριν γίνει super sexy «Mad Woman»;