Ο γάμος της (Πρωτο)χρονιάς: Hugh Hefner και Crystal Harris!

Ο γάμος της (Πρωτο)χρονιάς: Hugh Hefner και Crystal Harris!

Μία... «σύζευξη» με διαφορά 60 χρόνων

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, καθώς άλλαζε ο χρόνος ο Hugh Hefner ντύθηκε γαμπρός στα 86 του στο πλευρό του κατάξανθου κουνελακίου ονόματι Crystal Harris, 26 παρακαλώ. Ναι! Την ίδια πιτσιρίκα που σχεδίαζε να παντρευτεί πριν από δύο χρόνια, η οποία τον παράτησε παραμονές του γάμου για να ζήσει τον έρωτα με έναν συνομήλικό της.

Το ζευγάρι όμως μετά την επιστροφή της Harris πέρυσι, έγινε τελικά ένα με την έλευση του 2013. Φυσικά η κουνελίτσα φορούσε καινούριο μονόπετρο αξίας 90.000 δολαρίων, μιας και το παλιό το έβγαλε στο σφυρί όταν έτρεχε να γλιτώσει από τη μασέλα του παππού το 2010. Φέτος όμως όπως δήλωσε εκτίμησε την... αξία του Hefner και αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό του. Έτσι και έκανε στην έπαυλη του ιδρυτή του Playboy στο Los Angeles.

Δώρο γάμου; Ένα ολόδικό της κατάστημα εσωρούχων , το Femme Fatale, στο Studio City της California. Για τον Hugh η Harris είναι η τρίτη σύζυγος μετά την Mildred Williams το 1949— με την οποία απέκτησε 2 παιδιά την Christie και τον David — μέχρι που χώρισαν το 1959. Ο Hefner ύστερα παντρεύτηκε την Kimberley Conrad, αποκτώντας δυο γιούς, Marston και Cooper, και χώροσε το 1989 ενώ επίσημα πήρε διαζύγιο το 2009. Από τη ζωή του πέρασαν επίσης οι καυτές Holly Madison, Kendra Wilkinson, Bridget Marquardt και Brande Roderick.

Τι λέει η νέα του σύζυγος; «Την προηγούμενη φορά χωρίσαμε εξαιτίας μου. Παραδέχομαι πως τα ξαναβρήκα με τον πρώην μου. Στην ουσία αυτό που χρειαζόμουν ήταν χρόνος μακριά από την έπαυλη και τον Hugh. Ήμουν άβγαλτη και ήθελα να εξερευνήσω τι κρύβεται εκεί έξω. Τελικά το μόνο μου έκανα ήταν να συνειδητοποιήσω ότι η θέση μου είναι εδώ, μαζί του»!

Πες ότι έφαγες τα μούτρα σου εκεί έξω και γύρισες για τα λεφτά και #ase_mas_kouklitsa_mou

Διαβάστε ακόμη:


Γυναικείο προφυλακτικό που λιώνει μέσα στο σώμα!

Το παιδί των Kim και Kanye δεν θα παίξει στο reality της μαμάς του