Οι διάσημες αντροχωρίστρες του Hollywood

Οι διάσημες αντροχωρίστρες του Hollywood

Ποιες διάσημες επέλεξαν να χτίσουν την ευτυχία τους πάνω στη δυστυχία κάποιας άλλης;

Τις βλέπουμε ευτυχισμένες, χεράκι χεράκι με τους αγαπημένους τους και τις καμαρώνουμε. Μπορεί ακόμη και να τις ζηλεύουμε. Πόσοι θυμόμαστε όμως πώς αποκτήθηκε αυτή η ευτυχία; Οι παρακάτω γυναίκες δεν δίστασαν να χτίσουν τη ζωή τους πάνω στα συντρίμια της ζωής μιας άλλης.... εσείς θα το κάνατε αυτό;

Αυτό κι αν δεν το περίμενε κανείς. Το αθώο κορίτσι της μουσικής που έκανε συλλογή τα grammy στο τέλος της εφηφείας του. Που δήλωνε άσπιλη και αμόλυντη ενώ τραγουδούσε για χαμένους έρωτες και πλατωνικές αγάπες να κλέψει το σύζυγο μιας άλλης! Έτσι και έκανε χωρίς καμία τύψη η Alicia Keys. Μάγεψε τον ράπερ Swizz Beatz και τον πήρε αυθύς αμέσως από την αγκαλιά της Mashonda πάνω στα ντουζένια του γάμου τους. Από τότε όμως η Alicia έχασε μεγάλο μέρος των fan της και τα κομμάτια της δεν βλέπουν το top 100 ούτε από μακριά! Μόνο στα κόκκινα χαλιά την πετυχαίνουμε πια- όπως και το σύντροφό της.

Η Leann Rimes, μπορεί να είναι το αγαπημένο κορίτσι της κάντρι μουσικής αλλά δεν είναι αγία. Ενώ και οι δύο ήταν παντρεμένοι, η Rimes και ο ηθοποιός Eddie Cibrian άρχισαν να... βγαίνουν κατά τα γυρίσματα της τηλεταινίας Northern Lights. Χώρισαν από τους συζύγους τους το 2010 και αραββωνιάστηκαν το 2011.


Η ξανθιά ηθοποιός-τραγουδίστρια με τα πλούσια ελέη Dolly Parton, το τραγούδησε και το έκανε ύμνο! Ένα από τα αγαπημένα vintage anthems μιας ολόκληρης εποχής και κάθε γυναίκας που έχει μείνει πίσω ατενίζοντας τον αγαπημένο της να γίνεται ευτυχισμένος με μία θεά! Ναι, όπως παραδέχτηκε η Dolly, η χιλιοτραγουδισμένη Jolene ήταν υπαρκτό πρόσωπο και της έφαγε τον άντρα.


Angelina Jolie. Πραγματικά δύσκολα θα μπορούσε να της αντισταθεί οποιοσδήποτε άντρας. Στα γυρίσματα λοιπόν του Mr &Mrs Smith, λέγεται ότι ξεμυάλισε τον Brad Pitt κλέβοντάς τον από την γυναίκα του Jennifer Aniston. Κανεις δεν εξεπλάγει με αυτά τα νέα μιας και η Angelina πάντα είναι το όνομα της ... επικίνδυνης. Ποιος ξέχασε τα καυτά φιλιά και το σεξ με τον αδερφό της ή την ανάγκη να πίνει αίμα παρέα με τον πρώην σύζυγό της Billy Bob Thornton; Κανείς. Ο έρωτας όμως και τα 6 παιδιά με τον Brad, μάλλον την ηρέμησαν.

Πώς θα μπορούσε να λέιπει από τη λίστα η Kim Kardashian που άρπαξε τον Kanye West από το μοντέλο και μουσικό Amber Rose; Μάλιστα όταν η ίδια η Αmber ανακοίνωσε την σχέση τους κανείς δεν την πήρε στα σοβαρά. Φαίνεται όμως πως αυτός ο χωρισμός ήρθε για καλό. Η Αmber έγινε μανούλε στο πλευρό του Wiz Chalifa και η Κim ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο, καθώς είναι ήδη τριών μηνων έγκυος από τον Kanye.

Φυσικά ποιος να ξεχάσει την Kristen Stewart η οποία όχι μόνο κεράτωσε τον σύντροφό της Robert Pattinson, αλλά το έκανε με έναν παντρεμένο οικογενειάρχη. Τον σκηνοθέτη της στην ταινία Snowhite, Rupert Sanders. H σύζυγος του Sanders, Liberty Ross φέρεται να μην ανταλλάζει ούτε κουβέντα μαζί του.

Αντροχωρίστρα δεν είναι πια μόνο η Angelina Jolie αλλά και η Jennifer Aniston, αφού κατάφερε τον Justin Τheroux να παρατήσει την επί 14 χρόνια σύντροφό του Heidi Bivens, η οποία εκτός από το μεγάλο σοκ έπεσε σε κατάθλιψη και δεν ξέρουμε αν ακόμη το έχει ξεπεράσει.

Για το τέλος φυσικά αφήνουμε την σχέση του Johnny Depp με την Amber Heard καλά κρατεί και φαίνεται πως μετράει κάμποσους μήνες... Η ξανθιά νεαρή καλλονή, bisexual, συμπρωταγωνιστούσε με τον Depp και εκτός από την παράσταση, έκλεψε και την καρδιά του. Η επί 13 χρόνια σύντροφός του και μητέρα των παιδιών του Vanessa Paradis, έμεινε στον άσσο!

Διαβάστε ακόμη:

Σταρ του Hollywood έμπλεξε σε καυγά με αποτέλεσμα... να την ξεγυμνώσουν!
Ποια διάσημη star ανακηρύχθηκε μαμά της χρονιάς;
Ποια διάσημη καλλονή καλωσόρισε το 2013, λούζοντας το καυτό κορμί της με σαμπάνια;