Ποια διάσημη μαμά ντύνει σα «μικρομέγαλο» την κόρη της;

Ποια διάσημη μαμά ντύνει σα «μικρομέγαλο» την κόρη της;

Από μικρή στα... βάσανα  

H μαμά της είναι ένα από τα πιο hot μοντέλα. H ομορφιά της μοναδική και πάμπολλες φορές έχει δεχτεί διθυραμβικά σχόλια για το αψεγάδιαστο κορμί της παρόλο που είναι μάνα τεσσάρων παιδιών. Ο λόγος για την Heidi Klum.

Από ότι βλέπουμε από τις φωτογραφίες και η κόρη της Leni, δεν πάει πίσω σε ομορφιά, μιας και έχει μοιάσει στη διάσημη μαμά της.
Αυτό βέβαια που παρατηρείς περισσότερο βλέποντας τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από πρόσφατη βόλτα της star, με τα δύο της παιδιά, είναι ότι μάλλον το διάσημο μοντέλο, μπερδεύτηκε και δάνεισε στην κόρη της ρούχα από τη γκαρνταρόμπα της. Η εμφάνιση της μικρής αρμόζει σε μικρομέγαλο. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι παύει να είναι μια σκέτη γλύκα.

Η μαμά Heidi φυσικά για μια ακόμη φορά κλέβει την παράσταση με τη στιλιστικά άψογη εμφάνισή της. Το animal printed φουλάρι της και τα cat-eye γυαλιά της αποτελούν τα fashion αντικείμενα του πόθου μας.


Εύγε Heidi, τώρα όσον αφορά τη μικρή, θα προτιμούσαμε να τη βλέπουμε σε πιο girlie εμφανίσεις. Μια φορά διανύει κανείς την περίοδο της παιδικότητας, ας την απολαύσει!

Διαβάστε ακόμα:

Ακυρώθηκε ο γάμος της Jennifer Aniston;

Oι γιορτές των celebrities όπως μας τις έδειξαν οι ίδιοι! (photos)

H μελαγχολία της Khloe Kardashian για την εγκυμοσύνη της Kim