Αγνοείται ο Vittorio Missoni: Τελευταίες εξελίξεις!

Αγνοείται ο Vittorio Missoni: Τελευταίες εξελίξεις!

Η οικογένεια επιβεβαιώνει τις φήμες

Ο επικεφαλής του οίκου Missoni, Vittorio Missoni αγνοείται από το πρωί της Παρασκευής. Στο δικινητήριο αεροσκάφος, εκτός από τον 58χρονο απόγονο της οικογένειας Missoni, επέβαινε και η σύζυγός του, άλλο ένα ζευγάρι και το διμελές πλήρωμα του αεροσκάφους. Το αεροπλάνο εξαφανίστηκε λίγο μετά την απογείωσή τουστην περιοχή Los Roques στη Βενεζουέλα.

Διασώστες κάνουν έρευνες με ελικόπτερα και πλοία, αλλά ακόμη δεν έχουν τους έχουν εντοπίσει- ούτε την Παρασκευή, ούτε το Σάββατο. Χτες μάλιστα εκπρόσωπος του οίκου μίλησε στον ιταλικό Τύπο και ανακοίνωσε ότι η οικογένεια Missoni ειδοποιήθηκε για το απρόοπτο γεγονός και επιστρέφει εκτάκτως στην Ιταλία από τη Γαλλία, όπου βρισκόταν για διακοπές, επιβεβαιώνοντας το γεγονός.

Ο Vittorio Missoni μαζί με τα αδέλφια του, Luca και Angela, ανέλαβαν τον οίκο το 1996, που ίδρυσαν το 1953 οι γονείς τους, Ottavia "Tai" και Rosita Missoni. Οι αρχές προσπαθούν να είναι αισιόδοξες, όμως οι άστατες καιρικές συνθήκες και το συγκεκριμένο σημείο στο αρχιπέλαγος έξω από το Καράκας όπου χάθηκε το σήμα του αεροσκάφους- δεν δίνουν ελπίδες για την ανεύρεση επιζώντων...

Ευχόμαστε το καλύτερο.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε ποια χρώματα θα φορεθούν την ερχόμενη σεζόν

Erdem Pre-Fall 2013: Μία ασυναγώνιστη συλλογή, γεμάτη χρώμα

Kάτια Δελατόλα: Εντυπωσιάζει με μία συλλογή - ταξίδι στο χρόνο!