Παραδείγματα προς αποφυγήν: Ποιες stars έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς βαμμένες «καρναβάλι»; (photos)

Παραδείγματα προς αποφυγήν: Ποιες stars έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς βαμμένες «καρναβάλι»; (photos)

Πού ήταν οι μακιγιέζ τους;  

Είναι γεγονός. Οι stars έχουν πληθώρα συνεργατών, οι οποίοι επιμελούνται την εικόνα τους. Μακιγιέζ, στιλίστες, κομμωτές. Μερικές φορές είναι να απορείς με μερικές εμφανίσεις τους. Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα λες αποκλείεται να τους έβαψε επαγγελματίας με αυτόν τον τρόπο. Ή βάφτηκαν μόνες τους ή ο μακιγιέζ τους καταβάθος τις μισεί θανάσιμα, δεν εξηγείται αλλιώς.


Τρανταχτό παράδειγμα η Nicole Kidman. Είχε εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με κατάλευκη πούδρα στους κύκλους της, καθώς και στη μύτη της. Σε τουαλέτα με σβηστά φώτα την εφάρμοσε μόνη της; Μόνο έτσι το δικαιολογούμε. Επόμενη αστεία εμφάνιση είναι της Catherine Zeta Jones η οποία φαίνεται να έχει αδυναμία στο Bronzer. Το αγαπάει τόσο πολύ που είπε να το εφαρμόσει όλο στα μάγουλά της.


Από την άλλη η Christina Aguilera άφησε τον μακιγιέζ της να πειραματιστεί με όλη την παλέτα του πάνω της, εξού και το μακιγιάζ ουράνιο τόξο. Αξιοσημείωτο παράδειγμα προς αποφυγήν είναι και η Kelly Osbourne, η οποία άκουσε ότι το λευκό μολύβι μεγαλώνει το μάτι και είπε να το παρακάνει. Και η λίστα δεν τελειώνει εδώ.

Δείτε στη gallery αυτές αλλά και τις υπόλοιπες εμφανίσεις δράμα των stars. Δείτε τις και φυσικά αποφύγετέ τις. Καλή διασκέδαση!

Διαβάστε ακόμα:

Ποια star διψάει για αυτοπροβολή, και τα πετάει όλα έξω στην παραλία; (photos)

Ποια διάσημη μαμά ντύνει σα «μικρομέγαλο» την κόρη της;

Anjelica Huston: Η απίστευτη μετάλλαξη της πάλαι ποτέ «θεάς» από το botox και τις πλαστικες (φωτος)