Ποια διάσημη μαμά μετατρέπεται σιγά-σιγά σε gym freak;

Ποια διάσημη μαμά μετατρέπεται σιγά-σιγά σε gym freak;

Aπό ευλυγισία άλλο τίποτα

Είναι διάσημη, είναι μανούλα και είναι και μία από τις πιο γλυκές παρουσίες του Hollywood. Ο λόγος για την Hilary Duff. Η όμορφη star παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2010 το σύντροφό της Mike Comrie, με τον οποίο απέκτησε τον περασμένο Μάρτιο το πρώτο τους παιδί, το γιο τους εν ονόματι Luca Cruz Comrie.


Η Hilary δεν αγχώθηκε καθόλου με τα κιλά της εγκυμοσύνης και δεν πάλεψε ενάντια στη φύση με σκοπό να χάσει αυτόματα τα περιττά κιλά, απλώς και μόνο για να ενθουσιάσει τα πλήθη με τη hot σιλουέτα της. Η star με σωστή διατροφή και γυμναστική θέλησε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Και καλά έκανε. Φαίνεται ότι η συχνή γυμναστική έχει βελτιώσει τη φυσική της κατάσταση όσο ποτέ.

Η star απαθανατίστηκε να κάνει personal pilates μάθημα με την καθηγήτριά της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η ευλυγισία της αξιοθαύμαστη, όπως και η σιλουέτα της. Με καθημερινή άσκηση κατάφερε να επιστρέψει στα φυσιολογικά για το ύψος της κιλά. Όπως η ίδια δημοσιοποίησε στο λογαριασμό της στο twitter Ο στόχος της είναι τα skinny jeans για αυτό και έχει έρθει η ώρα για δράση. Πρόσφατα είχε δημοσιοποιήσει φωτογραφία της να πίνει έναν πράσινο-detox χυμό για πρωινό.


Η Hilary είναι περήφανη για τον εαυτό της, καθώς δεν ακολουθεί τη γραμμή που έχουν ήδη χαράξει οι προηγούμενες έγκυες star. «Το ότι είμαστε διάσημες δε σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε κόκαλα με το που γεννάμε. Δε μπορώ αυτή την πίεση. Θέλω να βιώνω μια φυσιολογική ζωή, δήλωσε πρόσφατα». Εύγε Hilary! Το έχει πιάσει το νόημα.

Διαβάστε ακόμα:

H Heidi Klum αποκαλύπτει τα «βρώμικα» μυστικά της κρεβατοκάμαράς της

Aποκάλυψη: Η Angelina Jolie ήταν ερωτευμένη με τον Colin Farrell αλλά έφαγε πόρτα και βολεύτηκε με τον Pitt

Ποιος διάσημος ηθοποιός είπε: «Μικρός ήμουν τσούλα»;